ΠΑΟΚάρα στον τελικό για το… repeat και περιμένει αντίπαλο! Πρόκριση χαλαρά και με τριάρα! ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ τα ΓΚΟΛ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
pelkas

Στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας προκρίθηκε ο ΠΑΟΚ, ο οποίος νίκησε και στην Τούμπα με 3-1 τον Πανιώνιο και ετοιμάζεται για το ΟΑΚΑ, όπου θέλει να σηκώσει την κούπα για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και περιμένει την Τετάρτη να μάθε τον αντίπαλό της (ΑΕΚ ή ΑΕΛ).

Οι Θεσσαλονικείς προηγήθηκαν με τον Κουλούρη στο 17’, ο Πανιώνιος στο 40’ ισοφάρισε, όμως στο δεύτερο ημίχρονο ο Πέλκας με μία γκολάρα στο 68’ και ο Πρίγιοβιτς με πέναλτι έγραψαν το τελικό 3-1.

Προηγούμενη ενημέρωση:

Υπενθυμίζουμε ότι το παιχνίδι διεξάγεται κεκλεισμένων των θυρών, καθώς ο ΠΑΟΚ θα εκτίσει την δεύτερη από τις τρεις αγωνιστικές της ποινής με την οποία έχει τιμωρηθεί.

80′ Εκτελεί ο Πρίγιοβιτς και ΓΚΟΛ


79′ Πέναλτι κερδίζει ο Μάτος

70′ Δεύτερη κίτρινη στον Μακρύλλο και ο Πανιώνιος μένει με 10

68′ Γκολ για τον ΠΑΟΚ και 2-1! Οι ασπρόμαυροι φεύγουν πολύ ωραία στην αντεπίθεση, η μπάλα φτάνει στον Πέλκα και αυτός με πολύ ωραίο σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής νικάει τον Κότνικ και… τελειώνει την πρόκριση!


40′ Γκολ για τον Πανιώνιο! Ο Μασούρας πιάνει πολύ ωραίο σουτ εκτός περιοχής, ο Πασχαλάκης δεν έχει καλό οπτικό πεδίο και γίνεται το 1-1

21′ Γκολ για τον ΠΑΟΚ! Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Πέλκα, ο Κουλούρης παίρνει την κεφαλιά και γράφει το 1-0

Η ενδεκάδα του Πανιώνιου: Κότνικ, Παπαγεωργίου, Μπανανά, Σταυρόπουλος, Σαραμαντάς, Κόρμπος, Οικονομίδης, Μακρύλλος, Μασούρας, Μπραχίμι, Γεσίλ

Στον πάγκο του Πανιωνίου είναι οι εξής: Μπαντής, Πινιώτης, Σαββίδης, Σπιριντόνοβιτς, Βουκελάτος, Ντουρμισάι και Νόβακ

Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Αζεβέδο, Σάκχοφ, Μαουρίσιο, Λημνιός, Πέλκας, Μπίσεσβαρ, Κουλούρης.

Στον πάγκο του ΠΑΟΚ: Σιαμπάνης, Βιεϊρίνια, Κάνιας, Ελ Καντουρί, Κάμπος, Μακ και Πρίγιοβιτς.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: