Συγχαρητήριο τηλεφώνημα Μπιλ Κλίντον προς τον Αλ. Τσίπρα

Κοινοποίηση:
aleksis-tsipras

Συγχαρητήριο τηλεφώνημα από τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ Μπιλ Κλίντον δέχθηκε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ενώ βρισκόταν στην Ρώμη.

Σημειώνεται ότι οι δύο άνδρες θα συναντηθούν το καλοκαίρι στο πλαίσιο του συνεδρίου που διοργανώνει στην Ελλάδα το ίδρυμά «Clinton global iniciative».

Όσον αφορά στην συνάντηση του κ. Τσίπρα με τον Ιταλό πρωθυπουργό Ματέο Ρέντσι, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν υπήρξε κάποια αναφορά στην τρόικα ενώ το κλίμα χαρακτηρίζεται και από τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, ιδιαίτερα θερμό.

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας αναχωρεί απόψε από τη Ρώμη για τις Βρυξέλλες όπου αύριο θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Η στρατηγική θέση της Ελλάδας έχει τεράστια σημασία για τους Αμερικάνους.Θα βρεθεί λύση.Θα γίνει οτι έγινε με το Σχέδιο Μάρσαλ,μας θέλουν συμμάχους.Βασικά και η Ρωσσία μας θέλει συμμαχους.Η Γερμανία μας θέλει δούλους και ξεσπιτωμένους.Αργά ή γρήγορα θα ξεσπάσει πόλεμος και μας θελουν για αντιπυραυλική ασπίδα.Αυτός είναι ο σκοπός που θα βοηθησουν(δε λέω οτι θα κάνουν πόλεμο εναντίον μας…Αμερικη+Γερμανια εναντιον της Ρωσσιας)

  2. ΝΑΤΟΣ Ο ΣΥΝΔΕΤΙΚΟΣ ΚΡΙΚΟΣ ΓΙΑΝΑΣ ΜΕ ΕΝΑ ΝΙ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ ΤΟΥ ΜΠΙΛ Η ΓΙΑΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ Η ΜΕΡΚΕΛ ΜΕΝΕΙ ΕΚΤΟΣ Κ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΡΙΚΗ ΟΜΠΑΜΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΦΤΙΑΧΤΕΣ ΚΙ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΗ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΗ ΟΙ ΕΚΛΕΚΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΣΧΕΔΙΟ

Comments are closed.