Ο συγκεκριμένος άνθρωπος μιλώντας στο Star Κεντρικής Ελλάδος εξηγεί πως ο λόγος που τον οδήγησε να κάνει αίτημα ευθανασίας είναι λόγω των χρεών που έχει δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ και τα οποία καλείται πλέον να πληρώσει.
Ο ίδιος αναφέρει πως αυτό το χρέος δημιουργήθηκε όταν εξαπατήθηκε πριν από περίπου 10 χρόνια από έναν φίλο του.
Το μοναδικό του εισόδημα είναι μία σύνταξη ανασφάλιστου υπερήλικας η οποία ήταν 330 ευρώ και η οποία πλέον δεν του δίνεται εδώ και 4 μήνες. Όπως είπε τους τελευταίους μήνες δεν έχει λεφτά να πάρει τα φάρμακά του, ζει χωρίς φαγητό και ρεύμα και δεν μπορεί να ζήσει.
Για να μην εξευτελίζεται όπως λέει ο ίδιος, ζήτησε στο δημαρχείο να θέσει τέλος στη ζωή του, υποβάλλοντας αίτημα ευθανασίας.
ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ
lamiastar.gr
για αυτον τον ανθρωπο δεν θα ενδιαφερθει κανεις…… αν φτερνιστει ομως λαθροπακιστανομουσουλμανοειδες τους τρεχουν στα επειγοντα.
φαγητα τους δινουν , τα πετανε….φαρμακα δωρεαν…. και ο Ελληνας να αργοπεθαινει….
ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΡΕ ΑΥΤΟ?
Κράτος πρόνοιας μονάχα γιά τούς Αφγανοπακιστανούς.Γαμημένοι κωλοπροδότες αριστεροί.