Συγκλονίζει ο Γιώργος Γεωργίου! Μιλάει πρώτη φορά για την ανίατη ασθένεια του γιου του: «Έτρωγα ψύχα από το ψωμί και μου έπεφταν τα Δόντια…» (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
499999

Για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο γιος του και το πως σημαδεύτηκε η ζωή του από αυτή την ανίατη ασθένεια, μίλησε ο Γιώργος Γεωργίου στον Θοδωρή Αθερίδη, στην εκπομπή Αργά του Νίκου Μαστοράκη, σύμφωνα με το zappit.gr

«Όταν αρρώστησε ο γιος μου το 1992 και τον πήγα στην Αγγλία και έμαθα τα καθέκαστα… Έπαθε μια σπάνια ασθένεια, ένα παιδί στο 1,5 εκατομμύριο. Αταξία του Φρίντριχ λέγεται. Είναι ανίατη, κληρονομική, το κληρονόμησε και από μένα και από τη μητέρα του. Εγώ και η μαμά του είμαστε φορείς. Τώρα είναι 33 ετών, σε αναπηρική πολυθρόνα. Τα πόδια έχουν παραλύσει, τα χέρια του τα κουνάει.

Όταν μας είπε ο γιατρός τι περιμένει τον Τάσο κι εμάς, γυρίσαμε στο ξενοδοχείο το βράδυ, δεν κοιμήθηκα. Το πρωί που σηκώθηκα, πάω να πλυθώ και βλέπω τα μαλλιά μου άσπρα. Αρχίζω να μασάω ψωμί ψύχα και να σπάνε τα δόντια μου»!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

    1. Γιατί προφανώς δεν ήξεραν ότι είναι φορείς.

  1. Γεωργιου για το οτι εισουν μαυραγοριτης στην ομονοια και μοσχοπουλουσες τα εισητηρια των ντερμπυ μας ειπες?

Comments are closed.