ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΕΣ ΣΚΗΝΕΣ: Μάνα και Κόρη Ξέσπασαν σε ΛΥΓΜΟΥΣ!! ΧΑΘΗΚΑΝ στο Norman Atlantic και ΒΡΕΘΗΚΑΝ στο λιμάνι της Πάτρας !! (βίντεο)

Κοινοποίηση:
DIASOTHENTES-LIMANI-PATRAS-PATRATORA8

Συγκλονιστικές εικόνες μετά την άφιξη του Europa Cruise με τους διασωθέντες. Σε λυγμούς ξέσπασε η… Πατρινή γιατρός Βασιλική Κατσαρού – Γιαννοπούλου, όταν αντίκρισε την μοναχοκόρη της Αγγελική στην αίθουσα υποδοχής στο λιμάνι της Πάτρας. Χωρίστηκαν κατά την επιχείρηση διάσωσης από το φλεγόμενο «Norman Atlantic».

Η Αγγελική Γιαννοπούλου, που ταξίδευε μαζί με τους γονείς της Βασιλική Κατσαρού και Κώστα Γιαννόπουλο, διεσώθη και μεταφέρθηκε στο Λέτσε της Ιταλίας και στην συνέχεια με C-130 έφτασε στην Ελλάδα. Λίγες ώρες αργότερα έπεφτε στην αγκαλιά της μητέρας της, που ήταν ανάμεσα στους διασωθέντες, που περισυνέλεξε το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «Europa Cruise», το οποίο κατέπλευσε σήμερα τα ξημερώματα στο λιμάνι της Πάτρας.

Πληροφορίες θέλουν ο Κώστας Γιαννόπουλος να συγκαταλέγεται στους διασωθέντες που μεταφέρονται στην Ιταλία με πλοίο του πολεμικού ναυτικού.

Διαβάστε επίσης:

ΔΕΙΤΕ τα ονόματα των Ελλήνων διασωθέντων του Norman Atlantic που έφτασαν με το Europa Cruise πριν λίγο στην Πάτρα (Συνεχής ενημέρωση)

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: