Συμμετέχουν και οι μετανάστες που διαμένουν στο Ξενοδοχείο «City Plaza», ενώ μετά την ολοκλήρωση της πορείας οι διαδηλωτές αναμένεται να κατευθύνουν προς το Πολυτεχνείο προκείμενου να πραγματοποιήσουν έκτακτη συνέλευση
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά των εκκενώσεων των κτιρίων της Θεσσαλονίκης από τις αστυνομικές δυνάμεις αλλά και την απελευθέρωση των 74 συλληφθέντων πραγματοποιούν αυτή την ώρα στα Προπύλαια αντιεξουσιαστές και πρόσφυγες, ενώ αναμένεται να ακολουθήσει πορεία στο ελληνικό κοινοβούλιο.
Στη συγκέντρωση συμμετέχουν και οι μετανάστες που διαμένουν στο Ξενοδοχείο «City Plaza» ενώ μετά την ολοκλήρωση της πορείας οι διαδηλωτές αναμένεται να κατευθύνουν προς το Πολυτεχνείο προκείμενου να πραγματοποιήσουν έκτακτη συνέλευση.
Για αυτόν τον λόγο, αλληλέγγυοι άνοιξαν το κτίριο Γκίνη στο χώρο του Πολυτεχνείου, όπου θα πραγματοποιηθεί η συνέλευση με την οποία θα καθορίσουν την περαιτέρω στάση τους.







φατε ισλαμικη δημοκρατια ραγιαδες
ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΒΡΕ ΝΟΥΜΕΡΑ?…ΑΝΟΙΞΑΜΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ?