Στο σπίτι της κυρίας Βασιλικής που είχε πέσει θύμα της σπείρας των ληστών: “Μου έβαλαν το μαχαίρι στο λαιμό” λέει- Είχαν αρπάξει ακόμη και την κότα από το ψυγείο”(ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
vas1

Tο TEMPO24 στο σπίτι της κυρίας Βασιλικής που είχε πέσει θύμα της σπείρας των ληστών- ”

Στο σπίτι της κυρίας Βασιλικής στην οδό Αρτέμιδος που έζησε τον εφιάλτη στα χέρια των ληστών που είχαν θέσει στο στόχαστρο ηλικιωμένους βρέθηκε το tempo24.news. H ηλικιωμένη γυναίκα είχε πέσει θύμα της δράσης δύο εκ των συλληφθέντων μελών της σπείρας που είχε σπείρει τον τρόμο σε Πάτρα, Αθήνα και Ζάκυνθο.

Είχαν εισβάλει στο σπίτι της τα ξημερώματα της 3ης Ιουλίου, την είχαν ακινητοποιήσει και της είχαν βάλει το μαχαίρι στο λαιμό.

“Κοιμόμουν και μου έβαλαν το μαχαίρι στο λαιμό. Τρόμαξα πολύ.  Ο άνδρας μου ήταν στο διπλανό δωμάτιο γιατί ήταν άρρωστος. Άρπαξαν 750 ευρώ και χρυσαφικά. Πήραν ακόμη και μια κότα που είχα στο ψυγείο και τυρί. Αφήστε τι πέρασα στα χέρια τους. Έζησα τον εφιάλτη” είπε για την περιπέτεια που έζησε στα χέρια των ληστών και την οποία ακόμη δεν  μπορεί να ξεχάσει..

Δηλώνει ικανοποιημένη από το γεγονός ότι εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν, αλλά τονίζει ότι δεν θα ξεχάσει την περιπέτεια όσα χρόνια και αν περάσουν.

vas2

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: