Στο “σκαμνί” πρωτοκλασσάτοι παράγοντες (Φιλιππίδης, Κοντομηνάς Ρέστης, Λαυρεντιάδης κ.α.) για το Σκάνδαλο του Ταχ.Ταμιευτηρίου…

Κοινοποίηση:
taxydromiko-tamieftirio

Πρωτοκλασάτα ονόματα του επιχειρηματικού κόσμου αλλά και γνωστά… τραπεζικά στελέχη θα καθίσουν στο εδώλιο του κατηγορουμένου για το σκάνδαλο των δανείων εκατομμυρίων ευρώ που είχαν χορηγηθεί από το 2008 έως το 2010 σε συγκεκριμένους επιχειρηματίες από το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο . Με βούλευμα το συμβούλιο Εφετών παραπέμπει σε δίκη συνολικά 35 άτομα μεταξύ των οποίων οι πρώην επικεφαλής του ταμιευτηρίου Άγγελος Φιλιππίδης και Κλεάνθης Παπαδόπουλος, οι επιχειρηματίες Δημήτρης Κοντομηνάς, Λαυρέντης Λαυρεντιάδης, Βίκτωρας Ρέστης, και Δημήτρης Μπακατσέλος, αλλά και η επικεφαλής του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας Αναστασία Σακελλαρίου.

Οι εφέτες υιοθετώντας την εισαγγελική πρόταση αποφαίνονται ότι οι κατηγορούμενοι πρέπει να λογοδοτήσουν , κατά περίσταση, για τα αδικήματα της απιστία και απάτη με τις επιβαρυντικές διατάξεις του ν. 1608/50 περί καταχραστών και του ξεπλύματος βρώμικου χρήματος.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: