Στο Παρίσι θα μεταβεί αύριο ο Νταβούτογλου – Οι Τούρκοι κάνουν διπλωματικές κινήσεις & εμείς κυνηγάμε τα…ψηφαλάκια!

Κοινοποίηση:
davu

Την ώρα που η ελληνική κυβέρνηση κάνει…προεκλογική καμπάνια και επιθέσεις κατά αντιπάλων οι Τούρκοι συνεχίζουν την διπλωματία με το να συμπαραστέκονται στον γαλλικό λαό.

Ο Πρωθυπουργός της Τουρκίας Αχμέτ Νταβούτογλου ακύρωσε το πρόγραμμα του για να μεταβεί στο Παρίσι αύριο προκειμένου να συμμετάσχει μαζί με άλλους ξένους ηγέτες στην πορεία καταδίκης της τρομοκρατίας και συμπαράστασης στο γαλλικό λαό.
Αύριο Κυριακή 11 Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθεί πορεία καταδίκης της τρομοκρατίας στη Γαλλία μετά από την επίθεση στην Σαρλί Εμπντό και την κρίση με τους ομήρους.
Στην πορεία αναμένεται να συμμετάσχουν πρωθυπουργοί της Γερμανίας, της Μεγάλης Βρετανίας, της Ισπανίας, της Ιταλίας και πάρα πολλών άλλων χωρών.
Ο Πρωθυπουργός της Τουρκίας αποδέχθηκε την πρόσκληση της γαλλικής κυβέρνησης να συμμετάσχει στην πορεία ακυρώνοντας τις επισκέψεις που θα πραγματοποιούσε στην Αντάλια και την Ισπάρτα.
Ο Νταβούτογλου θα δώσει το παρών στη γαλλική πρωτεύουσα μαζί με άλλους ξένους ηγέτες.
Η πορεία συμπαράστασης πραγματοποιείται για τα θύματα της τρομοκρατικής επίθεσης και σε ένδειξη διαμαρτυρίας κατά της τρομοκρατίας.
Ο Τούρκος πρωθυπουργός στη συνέχεια θα μεταβεί στο Βερολίνο για προγραμματισμένη μονοήμερη επίσκεψη.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Ο ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.ΑΥΤΟ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ.

Comments are closed.