ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ σήμερα η 36χρονη που εμπλέκεται με την υπόθεση του Ξηρού

Κοινοποίηση:
ksirosfas

Μετά και τις χθεσινές Ανακοινώσεις από την Ελληνική αστυνομία και τον Αντιστράτηγο Δημήτριο Τσακνάκη, υπάρχουν ακόμα περισσότερες εξελίξεις με την υπόθεση. Πιο συγκεκριμένα όπως ανακοινώνει σήμερα η αστυνομία  σχετικά με την εξέλιξη των ερευνών στην υπόθεση του Χριστόδουλου Ξηρού και τη σύλληψη δύο ημεδαπών, ανακοινώνεται ότι συνελήφθη επιπλέον, από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, 36χρονη ημεδαπή, σε εκτέλεση σχετικού Εντάλματος του Ειδικού Ανακριτή – Εφέτη Αθηνών.

Συγκεκριμένα, η 36χρονη εντοπίστηκε χθες (28.02.2015) το απόγευμα, σε περιοχή της Αττικής, στο πλαίσιο των συνεχιζόμενων και ενδελεχών ερευνών της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας (Δ.Α.Ε.Ε.Β.), και συνελήφθη βάσει του εντάλματος με την κατηγορία της ένταξης στην τρομοκρατική οργάνωση «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς».

Η συλληφθείσα προσάγεται σήμερα στον Εισαγγελέα Εφετών Αθηνών για την εκτέλεση του σχετικού Εντάλματος.

Οι έρευνες της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας συνεχίζονται.

Υπενθυμίζονται οι τηλεφωνικοί αριθμοί κλήσης 1014 και 10414 της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: