Στον εισαγγελέα η θανάτωση κουταβιού από ταβερνιάρη στα Νέα Στύρα

Κοινοποίηση:
magy

Στο «μικροσκόπιο» της εισαγγελίας Πρωτοδικών Χαλκίδας μπαίνουν τα όσα καταγγέλλει σχετικά με την κακοποίηση μέχρι θανάτου ενός… μικρού κουταβιού από ιδιοκτήτη ταβέρνας στα Νέα Στύρα Ευβοίας, το Διοικητικό Συμβούλιο του ζωοφιλικού και πολιτιστικού συλλόγου Χαλκίδας «Το καταφύγιο».

Ειδικότερα, το Δ.Σ του ζωοφιλικού και πολιτιστικού συλλόγου κατέθεσε στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου αναφορά με την οποία ζητεί την παραδειγματική τιμωρία του ιδιοκτήτη της ταβέρνας στα Νέα Στύρα Ευβοίας, ο οποίος πριν από περίπου τρεις εβδομάδες είχε τραυματίσει θανάσιμα την μικρή σκυλίτσα «Μάγκυ».

Ο δράστης αφού δελέασε με ένα κόκαλο το θηλυκό κουταβάκι, μόλις 3,5 μηνών, στη συνέχεια το χτύπησε στο κεφάλι με ξύλινη καρέκλα, προκαλώντας της βαριές εγκεφαλικές κακώσεις εξαιτίας των οποίων χρειάστηκε να υποβληθεί στη συνέχεια σε ευθανασία.

Πλέον, η αναφορά του Συλλόγου έχει διαβιβαστεί από την εισαγγελία του Αρείου Πάγου στην εισαγγελία Πρωτοδικών Χαλκίδας που είναι και η αρμόδια για να διερευνήσει την όλη υπόθεση.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: