Στην αντεπίθεση η Αθανασοπουλου: “Υπάρχουν στοιχεία ότι γίνονται αεροψεκασμοί – Μου την “έφεραν”…ύπουλα!!”

Κοινοποίηση:
athanasopoulou

Στην αντεπίθεση πέρασε η υποψήφια… αντιπρόεδρος του ΕΦΕΤ, κ. Φωτεινή Αθανασοπούλου, σε συνέντευξη που παραχώρησε σε ραδιοφωνικό σταθμό, με αφορμή το θέμα που ανέκυψε με την υποψηφιότητά της για τη θέση του αντιπροέδρου του ΕΦΕΤ.

Μεταξύν άλλων η κ. Αθανασοπούλου τόνισε ότι «με πειράζει ότι έγινε τόσο θέμα για ένα θέμα που δεν είναι τόσο σοβαρό αλλά εν πάση περιπτώσει όλα όσα έγιναν εκεί μέσα είχαν προφανώς προμελετηθεί . Δεν ξέρω για ποιους λόγους έγιναν, θεωρώ όμως ότι είναι υποτιμητικό για έναν επιστήμονα να κρίνομαι με κουτσομπολίστικα σχόλια σε κάποια σελίδα μου στο Facebook που ξέρουμε πολύ καλά ότι στις προσωπικές σελίδες καμιά φορά γράφουμε και υπερβολές και κάνουμε και πλάκα. Δεν είναι η πολιτική μου σελίδα , υποκλάπησαν φωτογραφίες και διάφορα αρχεία με στόχο την στοχοποίησή μου».

Ενώ ερωτηθείσα για το αν πιστεύει ότι μας ψεκάζουν το στέλεχος των ΑΝΕΛ υπογράμμισε ότι «εγώ προβληματίζομαι σαν απλό άτομο σκεπτόμενο και σαν επιστήμονας. Το ότι ανεβάζουμε κάποιες αναρτήσεις δεν σημαίνει ότι καταρχάς αποδεχόμαστε τα πάντα. Κατά δεύτερον υπάρχουν στοιχεία επιστημονικά, υπάρχουν επιστήμονες-καθηγητές και υπάρχουν και συνέδρια του ΟΗΕ πάνω σε αυτό το πράγμα και επομένως ποια είμαι εγώ και οποιοσδήποτε άλλος που να αμφισβητήσει αυτά τα συνέδρια και τις επιστημονικές απόψεις.

Και σας λέω το ότι ανεβάζουμε κάτι δεν σημαίνει 100% ότι αποδεχόμαστε τα πάντα. Το ότι εγώ θέλω να ξυπνήσω κάποιους ανθρώπους να προβληματιζόμαστε αυτό φαίνεται ότι στην σημερινή κοινωνία απαγορεύεται. Πιστεύω ότι γίνονται κάποιοι ψεκασμοί δεν ξέρω για ποιους λόγους , έχει ήδη αποδειχθεί ότι γίνονται για στρατιωτικούς λόγους και για αλλαγή του κλίματος και αυτό το πράγμα θέλουμε να το διερευνήσουμε. Ερωτάμε γίνονται, δεν γίνονται να μας πουν εν πάση περιπτώσει.

Να πω ότι αυτά τα πράγματα δεν συζητήθηκαν στην επιτροπή πέραν μιας χαζής ανάρτησης την οποία έφερε ο κύριος από το ΠΟΤΑΜΙ για μια χαζή ανακοίνωση για τον πρωθυπουργό της Μαλαισίας που έγραψε για τα ΜΜΕ και μου έκανε μια επίθεση τελείως φαινομενική τίποτε άλλο δεν συζητήθηκε. Αυτά δόθηκαν ύπουλα στα πλαίσια του διαλείμματος μόνο και μόνο για να αποδομήσουν την υποψηφιότητά μου» και .

«…Εδώ ο καθηγητής της Φυσικής ο κ. Κατσαρός λέει ορισμένα πράγματα και ενοχλούν αυτά που λέω εγώ; Ή αυτά που λέει ο κ. Βορίδης στις καταθέσεις αυτά δεν τους ενοχλούν, δεν τους προβλημάτισαν; Δεν σας φαίνεται λίγο περίεργο πως εστιαστήκαν σε όλα αυτά τα πράγματα;» συμπλήρωσε ακόμη η κα Αθανασοπούλου.

Τέλος, στην ερώτηση γιατί την «άδειασε» το κόμμα της και ο ΣΥΡΙΖΑ που την είχαν προτείνει επεσήμανε ότι «κανένα κόμμα δεν με άδειασε, εγώ πρότεινα να αποσυρθώ γιατί δεν ήθελα να μπω σε τέτοιες διαδικασίες τέτοιου επιπέδου. Πήγαινα εκεί με ένα βιογραφικό να βοηθήσω έναν Οργανισμό αν αυτό δεν άρεσε σε κάποιους και θέλουν να μου μπαίνουνε και να με πολεμούν με τέτοια μέσα αρνούμαι να πέσω σε αυτό το επίπεδο. Δεν με άδειασε κανένας μόνη μου έφυγα».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: