ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ: 3η στον κόσμο στο τριπλούν η Βούλα Παπαχρήστου!

Κοινοποίηση:
2016-03-19T195445Z_923168137_HP1EC3J1JB600_RTRMADP_3_ATHLETICS-WORLD

Συμμετείχε στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου και κέρδισε την τρίτη θέση με το σπαθί της. 

Μετά το χάλκινο μετάλλιο της Στεφανίδη στο επί κοντώ η Παπαχρήστου χάρισε το 2ο μετάλλιο στην Ελλάδα στο Παγκόσμιο του Πόρτλαντ, τερματίζοντας 3η στον τελικό του τριπλούν γυναικών, έχοντας πάει με την 4η καλύτερη επίδοση από τις 15 αθλήτριες που πήραν μέρος στον τελικό.

Η Βούλα Παπαχρήστου έκανε μόλις ένα έγκυρο άλμα στα 14.15 μ. στην δεύτερή της προσπάθεια (αρκετά μακριά από το ρεκόρ της με 14.47, αλλά κοντά στο 14.21 που έχει την εφετινή σεζόν), επίδοση όμως που ήταν αρκετή για να την ανεβάσει στο βάθρο και να της δώσει το χάλκινο μετάλλιο.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια κυνήγησε το μεγάλο άλμα που θα την ανέβαζε ακόμα ψηλότερα, όμως δεν τα κατάφερε. Ήταν πάντως τυχερή στην τελευταία προσπάθεια της Αμερικανίδας αντιπάλου της που δεν την ξεπέρασε για ένα έκατοστό, όπως σημειώνει το cnn.gr

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΒΟΥΛΑ ΚΟΥΚΛΑΡΑ.ΒΟΥΤΥΡΟΜΠΡΜΠΕ ,ΣΟΥΡΓΕΛΟ, ΚΛΑΡΙΝΟΓΑΜΠΡΕ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ ΧΑΘΗΚΕΣ ΣΤΑ ΑΖΗΤΗΤΑ ΟΤΑΝ ΦΑΓΩΘΗΚΕΣ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ Ο ΚΟΥΒΕΛΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΕΙ ΣΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ? ΒΟΥΛΑ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕΣ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ.

Comments are closed.