ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ03|04|2015 14:00/Ζαν ντ' Αρκ/247 views ΣΠΑΝΕ ΚΟΚΚΑΛΑ οι σεκιουριτάδες στη Ρωσία!!! (ΒΙΝΤΕΟ)Κοινοποίηση:FacebookTwitter Google +EmailSend to Email Address:Your NameYour Email AddressEmail check failed, please try againCancel Για δείτε… ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: FacebookTwitter Google +EmailSend to Email Address:Your NameYour Email AddressEmail check failed, please try againCancel tweet Σχετικά ΆρθραΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ18|02|2026 13:45 /0 ΣΧΟΛΙΑ Χανιά: Οι ισχυροί άνεμοι ξεκόλλησαν στέγαστρο στο Πολυτεχνείο – Από θαύμα γλίτωσε...ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ18|02|2026 13:41 /0 ΣΧΟΛΙΑ Εκκενώθηκαν τα γραφεία του κόμματος του Μελανσόν μετά από τηλεφώνημα για βόμβαΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ18|02|2026 13:38 /0 ΣΧΟΛΙΑ Ποια είναι η λέξη που αποκωδικοποιήθηκε πρώτα σε απανθρακωμένο πάπυρο 2.000 ετών 1 Comment όλα στη Ρωσία είναι φοβερά! Ο πρόεδρος, ο στρατός, η αστυνομίκίνες, οι πορτιέρηδες, οι σεκιουριτάδες, οι ταξιτζήδες, οι σκουπιδιάρηδες, οι καφετζούδες………κλπ, κλπ, κλπ.Το ξανθό γένος (που θα μας σώσει) είναι καλό σε όλα!!! Comments are closed.
όλα στη Ρωσία είναι φοβερά! Ο πρόεδρος, ο στρατός, η αστυνομίκίνες, οι πορτιέρηδες, οι σεκιουριτάδες, οι ταξιτζήδες, οι σκουπιδιάρηδες, οι καφετζούδες………κλπ, κλπ, κλπ.Το ξανθό γένος (που θα μας σώσει) είναι καλό σε όλα!!!
όλα στη Ρωσία είναι φοβερά! Ο πρόεδρος, ο στρατός, η αστυνομίκίνες, οι πορτιέρηδες, οι σεκιουριτάδες, οι ταξιτζήδες, οι σκουπιδιάρηδες, οι καφετζούδες………κλπ, κλπ, κλπ.Το ξανθό γένος (που θα μας σώσει) είναι καλό σε όλα!!!