ΣΟΚ: Nεκρός ο 20χρονος Πατρινός φοιτητής Νίκος Αλεξόπουλος-Πήρε φωτιά στο σπίτι του στην Αθήνα

Κοινοποίηση:
12347999_10200882216773213_8830024455029733642_n

Τραγωδία με θύμα 20χρονο πατρινό εκτυλίχθηκε στην Αθήνα, το αργά χθες το βράδυ, όταν από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, έπιασε φωτιά το σπίτι στο οποίο κατοικούσε.

Θύμα είναι ο Νίκος Αλεξόπουλος, γιος του προϊσταμένου οικονομικών υπηρεσιών του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων, Δημήτρη.

Το παιδί ήταν φοιτητής και ζούσε στην Αθήνα. Μόλις τον βρήκαν οι πυροσβέστες που έσπευσαν για την κατάσβεση, τον μετέφεραν στο νοσοκομείο αλλά ήταν ήδη αργά.

Η είδηση σκόρπισε θλίψη στην αχαϊκή πρωτεύουσα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του patrastimes.gr o άτυχος Νικόλας βρέθηκε νεκρός στο κρεβάτι του στις 6 το πρωί από τον αδελφό του, ενώ μέσα στο σπίτι υπήρχαν αναθυμιάσεις.

Η σορός του μεταφέρθηκε στο Τζάνειο νοσοκομείο, όπου τη Δευτέρα θα πραγματοποιηθεί νεκροψία – νεκροτομή, προκειμένου να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του.

Η επίσημη ανακοίνωση του Πυροσβεστικού Σώματος αναφέρει τα εξής:

«Κατά τη διάρκεια κατάσβεσης μικρής έκτασης πυρκαγιάς σε διαμέρισμα 4ου ορόφου, στη συμβολή των οδών Αθηνάς και Λεωνιδίου 1 του δήμου Αγίας Βαρβάρας, στο νομό Αττικής. εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του ο Ν.Α. 21 ετών, του οποίου ο θάνατος διαπιστώθηκε στο νοσοκομείο όπου διακομίστηκε. Στο συμβάν, για το οποίο η Υπηρεσία μας ειδοποιήθηκε στις 05:27 του Σαββάτου, επιχείρησαν επτά πυροσβεστικοί υπάλληλοι με δύο οχήματα.»

patrastimes

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: