ΣΟΚ στο Ρέθυμνο: Μαχαίρωσε τον αδελφό του και μετά αυτοκτόνησε!

Κοινοποίηση:
MAXAIROMA-MESARA-EXO

Μια οικογενειακή τραγωδία με θύματα δύο νέους ανθρώπους συγκλονίζει τα Μισίρια του Ρεθύμνου, όπου νωρίτερα το μεσημέρι, ένας άνδρας τραυμάτισε θανάσιμα με μαχαίρι τον ίδιο του τον αδελφό και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Δράστης και αυτόχειρας ένας 28χρονος άνδρας ο οποίος χτύπησε με μαχαίρι τον 21χρονο αδελφό του ρίχνοντας τον αιμόφυρτο στο έδαφος και στη συνέχεια ήπιε ποντικοφάρμακο για να δώσει τέλος στη ζωή του.

misiria-foniko misiria-foniko2 misiria-foniko3

Και οι δύο μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Ρεθύμνου. Οι γιατροί δεν μπόρεσαν να προσφέρουν καμία βοήθεια στον μικρότερο αδελφό καθώς τα τραύματα που έφερε είχαν ήδη προκαλέσει τον θάνατο, ενώ ο μεγαλύτερος μολονότι μεταφέρθηκε έχοντας τις αισθήσεις του στο νοσηλευτικό ίδρυμα λίγη ώρα αργότερα κατέληξε.

Τα αίτια της τραγωδίας δεν έχουν ακόμη διευκρινιστεί ωστόσο έγινε γνωστό ότι ο 28χρονος δράστης αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα. Μάλιστα στο παρελθόν είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική. Το τελευταίο διάστημα είχε επιστρέψει και ζούσε στο πατρικό του σπίτι μαζί με τον άτυχο αδελφό του και τους γονείς του.

cretapost.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: