ΣΟΚ στη Ρωσία: Άγνωστος επιτέθηκε στην FSB στο Khabarovsk και έκλεψε τα όπλα από το πεδίο βολής και πυροβόλησε έναν εκπαιδευτή

Κοινοποίηση:
ρωσια

Η ρωσική επίθεση στη ρεσεψιόν του FSB στο Khabarovsk πριν ότι έκλεψε τα όπλα από ένα τοπικό γυρίσματα club, ρωσικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν.

Η FSB είπε ότι το πρωί ο ένοχος πυροβόλησε τον εκπαιδευτή του συλλόγου, και στη συνέχεια έκλεψε μια καραμπίνα και δύο πιστόλια. Αυτό το όπλο άνοιξε αργότερα πυρκαγιά σε ένα κτίριο των υπηρεσιών ασφαλείας.Με την επίθεση του σκότωσε τους εργαζόμενους και τους επισκέπτες της FSB, πολίτης μιας από τις χώρες της ΚΑΚ. Ένας άλλος επισκέπτης δεν τραυματίστηκε. Οι δράστες σκοτώθηκαν σε ανταλλαγή πυροβολισμών.

Οι υπάλληλοι ασφαλείας στο κτίριο FSB στο Khabarovsk

Οι υπάλληλοι ασφαλείας στο κτίριο FSB στο Khabarovsk

Πηγές της Ρωσίας «Interfax» της αστυνομίας έχουν αναφερθεί στο παρελθόν ότι σε μια επιδρομή σε γυρίσματα club λίγοι άνθρωποι παρακολούθησαν. Σύμφωνα με το πρακτορείο, ένας από αυτούς συνελήφθη. Οι πηγές RBC ισχυρίζονται ότι όλα τα όπλα είχαν κλαπεί από το σκοπευτήριο.

Οι συνομιλητές του οργανισμού στον τομέα των υπηρεσιών ασφαλείας ανέφεραν ότι κατά την υποδοχή της FSB σκοτώθηκαν στο Τμήμα για την καταπολέμηση της τρομοκρατίας και ένας μεταφραστής από το Αζερμπαϊτζάν. Ο δράστης φέρεται να παρέσυρε στο δρόμο και υποσχέθηκε να μεταφέρει πληροφορίες για τους εξτρεμιστές.

Σύμφωνα με τους ερευνητές, τα γυρίσματα που άνοιξε κάτοικος της Κράι Χαμπάροβσκ γεννήθηκε το 1999. Η FSB είπε ότι ήταν «που συνδέονται με νεοναζιστικές ομάδες.»

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: