ΣΟΚ στην Τρίπολη: Τον μαχαίρωσε για μία παράβαση του ΚΟΚ!

Κοινοποίηση:
690_387c1120-1ccb-4a50-aafd-2ea1027f3f91

Ακόμη ένα “ακραίο” περιστατικό, μετά απο προστριβή οδηγών, σημειώθηκε στην χώρα, αυτήν την φορά στην ευρύτερη περιοχή της Δάφνης Καλαβρύτων.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες του tempo24, οι νεαροί οδηγοί δύο οχημάτων διαπληκτίστηκαν για μία παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (ΚΟΚ). Σύμφωνα με την Αστυνομία, επρόκειτο για μια προσπέραση με μεγάλη ταχύτητα απο ένα φορτηγό που οδηγούσε ένας 22χρονος, ενός ΙΧ που οδηγούσε ένας 28χρονος.

Μετά από λίγο, όπως όλα δείχνουν, ο οδηγός του ενός ΙΧ, που ακολούθησε το αυτοκίνητο που τον προσπέρασ και , κατάφερε να το ακινητοποιήσει, ενώ φώναζε στον άλλο οδηγό. Οι δύο άνδρες σταμάτατησαν τα αυτοκίνητα τους και άρχισαν αν διαπληκτίζονται.

Τότε ο 22χρονος τραυμάτισε με αιχμηρό αντικείμενο, πιθανότατα μαχαίρι, τον 28χρονο στον θώρακα. Το θύμα διεκομίσθη από τον ίδιο τον δράστη και έναν 18χρονο, συνοδηγό στο φορτηγό του, στο Κέντρο Υγείας Κλειτορίας.

Ωστόσο, επειδή η κατάστασή του ήταν αρκετά σοβαρή, κρίθηκε σκόπιμη η μεταφορά του στο Νοσοκομείο της Τρίπολης, όπου και παραμένει νοσηλευόμενος.

Ο 22χρονος δράστης κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας και αναζητείται απο την Αστυνομία.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: