Τραγικό τέλος έδωσε στη ζωή του ένας 22χρονος στην Πάτρα.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο 22χρονος φέρεται να χρησιμοποίησε ένα σταθερό σημείο στο μπαλκόνι του σπιτιού και να κρεμάστηκε από μια ζώνη. Το περιστατικό συνέβη το πρωί του Σαββάτου στην οδό Ρήγα Φεραίου 124 και Παντανάσσης.
Ο 22χρονος ήταν κρεμασμένος στο μπαλκόνι του σπιτιού που «βλέπει» στον κεντρικό δρόμο της Αγίου Ανδρέου στην Πάτρα, με αποτέλεσμα να δουν το τραγικό τέλος του ένοικοι πολυκατοικιών της Αγίου Ανδρέου οι οποίοι και ειδοποίησαν την Αστυνομία.
Στο σημείο έφτασε κλιμακοφόρο της Πυροσβεστική υπηρεσίας, όμως δεν μπορούσε να φτάσει το μπαλκόνι του άτυχου φοιτητή. Τελικά το σώμα του φοιτητή κατέβασε ένας αστυνομικός της ομάδας ΔΙΑΣ παρουσία βαθμοφόρου αξιωματικού της Αστυνομίας.
Πηγή: tempo24.gr
Ενα αλλο θυμα του Τσιπρα κ Καμμενου Οικονομικα τα προβληματα φανταζομαι τα ονειρα του κ οι κοποι του απαγχονιστηκαν απο το χερι του Τσιπρα ΗΘΙΚΟΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΣ ΜΕ ΣΥΝΕΝΟΧΟΥΣ ΠΑΣΟΚ Κ ΝΔ