ΣΟΚ στην ΓΑΛΛΙΑ: Δείτε το βίντεο με τον Γάλλο Ορειβάτη που απήγαγαν Τζιχαντιστές στην Αλγερία !

Κοινοποίηση:
gallos_omiros_648_355

Αυθεντικό το βίντεο λένε οι Γάλλοι, αλλά δεν θα αλλάξουμε τη στάση μας απέναντι στους Τζιχαντιστές….

Θύμα απαγωγής από τζιχαντιστές έπεσε ένας Γάλλος τουρίστας που έκανε πεζοπορία, σε ορεινή περιοχή της Αλγερίας, την ώρα που το Παρίσι ταξιδιωτική οδηγία για όσους σκοπεύουν να ταξιδέψουν σε περίπου 30 χώρες σε ολόκληρο τον κόσμο, μετά τις απειλές που εκτόξευσε ο Ισλαμικός Στρατός εναντίον των χωρών που παίρνουν μέρος στις αεροπορικές επιδρομές εναντίον θέσεων των τζιχαντιστών στο Ιράκ.

Η οργάνωση Στρατιώτες του Χαλιφάτου, η οποία αποτελεί παρακλάδι του Ισλαμικού Στρατού, έδωσε στη δημοσιότητα το βράδυ της Δευτέρας ένα βίντεο, στο οποίο ισχυρίζεται ότι εμφανίζεται ο Γάλλος που απήχθη χθες στην Αλγερία.

Ο άνδρας που μιλάει στο βίντεο, αναφέρει τα στοιχεία του και στη συνέχεια εξηγεί ότι απήχθη από την συγκεκριμένη τρομοκρατική οργάνωση κι απευθύνει έκκληση στον Πρόεδρο της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ να τερματίσει τις στρατιωτικές επιχειρήσεις στο Ιράκ.

Ο 55χρονος ορειβάτης αναφέρει τα εξής:

«Κύριε Πρόεδρε Ολάντ. Ονομάζομαι Εβρέ Γκουρντέλ, γεννήθηκε στη Νίκαια, στη Γαλλία την 12η Σεπτεμβρίου 1959. Είμαι οδηγός ορειβασίας και έφτασε στην Αλγερία στς 20 Σεπτεμβρίου 2014. Βρίσκομαι από χθες στα χέρια μιας ένοπλης ομάδας Αλγερινών, η οποία μου ζήτησε να σας μεταφέρω το αίτημά της, να μην υπάρξει επέμβαση στο Ιράκ. Με κρατούν ως όμηρο και θα σας παρακαλούσα κύριε Πρόεδρε (Φρανσουά Ολάντ) να κάνετε ότι μπορείτε, με βάση την εξουσία που έχετε, για να με βγάλετε από αυτή την δυσάρεστη θέση. Σας ευχαριστώ.»

Η οργάνωση απειλεί ότι θα εκτελέσει τον Γάλλο σε περίπτωση που οι γαλλικές ένοπλες δυνάμεις προβούν σε νέες αεροπορικές επιδρομές εναντίον του Ισλαμικού Κράτους στο Ιράκ.

Προς το παρόν το υπουργείο Εξωτερικών της Γαλλίας δεν έχει επιβεβαιώσει την αυθεντικότητα του βίντεο.

Οπως ανακοίνωσε, νωρίτερα, το γαλλικό υπουργείο Εξωτερικών, πρόκειται για έναν 55χρονο που απήχθη χθες στην περιοχή Τίζι Ούζου, όπου παραθέριζε. Ο Γάλλος τουρίστας απήχθη στην ορεινή περιοχή Καβυλία ενώ έκανε πεζοπορία, μετέδωσε το Γαλλικό Πρακτορείο, επικαλούμενο πηγές των υπηρεσιών ασφαλείας και δικαστικές πηγές.

Ο αλγερινός ενημερωτικός ιστότοπος Ελ Άχντατ ανέφερε ότι ο Γάλλος πολίτης έφτασε στην Αλγερία πριν από λίγες ημέρες με τουριστική βίζα και είχε νοικιάσει μαζί με φίλους του από την Αλγερία ένα σαλέ στο Τίκτζα, μεταξύ του Τίκι Ούζου και του Μπούιρα (120 χιλιόμετρα ανατολικά του Αλγερίου).

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: