ΣΟΚ σε κηδεία στην Αχαία: Άνοιξαν το φέρετρο του νεκρού άντρα και…δεν περιγράφεται αυτό που έζησαν!

Κοινοποίηση:
feretro

Όταν ξεκίνησε ο… τελευταίος ασπασμός, ο γιος του εκλιπόντος με έκπληξη συνειδητοποίησε ότι ο νεκρός μέσα στο φέρετρο δεν ήταν ο πατέρας του.

Δεν είχαν μόνο να αντιμετωπίσουν τη θλίψη και τον πόνο της απώλειας του αγαπημένου τους ανθρώπου, αλλά έπρεπε και να διαχειριστούν τον έντονο εκνευρισμό που ένιωσαν όταν διαπίστωσαν ότι ο άντρας που κήδευαν, δεν είχε καμία συγγένεια μαζί τους.

Κι όμως, το περασμένο Σάββατο, σε ένα χωριό του Ερύμανθου, οι συγγενείς ενός ηλικιωμένου διαπίστωσαν έντρομοι πως ο νεκρός που επρόκειτο να θάψουν δεν ήταν ο δικός τους!

Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα patrastimes.gr, ενώ η κηδεία βρισκόταν σε εξέλιξη και όταν ξεκίνησε ο τελευταίος ασπασμός, ο γιος του εκλιπόντος με έκπληξη συνειδητοποίησε ότι ο νεκρός μέσα στο φέρετρο δεν ήταν ο πατέρας του.

«Δεν είναι αυτός ο πατέρας μου», αναφώνησε και αμέσως επικράτησε πανικός και αμ’εσως άρχισαν τις διαδικασίες για τον εντοπισμό του νεκρού.

Τελικά, η σορός του άνδρα επεστράφη στο Νοσοκομείο απ’ όπου με τη συνοδεία συγγενών αυτή τη φορά παρελήφθη η σωστή σορός. Ωστόσο, η μακάβρια γκάφα προκάλεσε σάλο στον χωρίο και την οργή των συγγενών του νεκρού.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: