ΣΟΚ! Σεξουαλική παρενόχληση 7χρονου σε νεροτσουλήθρα στην Πρέβεζα

Κοινοποίηση:
kakopoiisi

Μήνυση κατά 18χρονου Πρεβεζάνου κατατέθηκε σήμερα το απόγευμα από τους γονείς ενός 7χρονου αγοριού , σύμφωνα με το οποίο, ο 18 χρονος προέβη σε άσεμνες χειρονομίες.

Σύμφωνα με το mypreveza.gr, σήμερα το απόγευμα σε ξενοδοχείο στην παραλιακή οδό της Πρέβεζας το ανήλικο αγοράκι διέφυγε της προσοχής των γονιών του στην πισίνα του ξενοδοχείου και στην συνέχεια επέστρεψε λέγοντας τους ότι ο εν λόγω τον άγγιξε σε σημείο του σώματος του. Αμέσως κλήθηκε η αστυνομία η οποία οδήγησε τον 18χρονο στο αστυνομικό τμήμα, όπου κρατείται, καθώς η οικογένεια του ανήλικου η οποία κατάγεται από την Λευκάδα κατέθεσε μήνυση εναντίον του.

Ο κατηγορούμενος θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρέβεζας και έπειτα από την αυτόφωρη διαδικασία η οποία ακολουθείται σε αυτές τις περιπτώσεις θα αποφασιστεί αν ο 18χρονος θα κριθεί προφυλακιστέος.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: