ΣΟΚ από τη δολοφονία στην Κρήτη: Ο τραγικός πατέρας ούρλιαζε για βοήθεια! (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
sok

Μία ασύλληπτη οικογενειακή τραγωδία συγκλονίζει τις τελευταίες ώρες τα Μισσίρια Ρεθύμνου. Αδερφός σκότωσε με κουζινομάχαιρο τον αδερφό του την ώρα που κοιμόταν και στην συνέχεια αυτοκτόνησε πίνοντας δηλητήριo.

«Βοηθήστε με σας παρακαλώ», ήταν τα τραγικά λόγια του άτυχου πατέρα των δύο παιδιών, στους εργαζόμενους του ψητοπωλείου ακριβώς απέναντι από το σπίτι του, στο οποίο το τελευταίο διάστημα εργαζόταν και ο άτυχος 21χρονος γιος του.
Όλοι στην γειτονιά γνώριζαν ότι ο 28χρονος Γρηγόρης είχε κάποια ψυχολογικά προβλήματα ενώ συχνοί ήταν και οι τσακωμοί με τον μικρότερο αδερφό του τον Τόλη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr όλα ξεκίνησαν περίπου στις δύο το μεσημέρι όταν ο 28χρονος άρπαξε ένα κουζινομάχαιρο και πήγε στο δωμάτιο που κοιμόταν ο ανυπεράσπιστος 21χρονος αδερφός του.

Ο άτυχος Τόλης είχε επιστρέψει το πρωί από ολιγοήμερες διακοπές από την Θεσσαλονίκη και ξεκουραζόταν, ο Γρηγόρης βρήκε την ευκαιρία και τον μαχαίρωσε πολλές φορές σκοτώνοντας τον ακαριαία.

Ο πατέρας των δύο παιδιών αφού άκουσε την φασαρία πήγε στο δωμάτιο και βρήκε μέσα σε λίμνη αίματος τον μικρό του γιο ενώ ο μεγάλος κρατούσε ακόμα το μαχαίρι…

Ο πατέρας, σύμφωνα με το ρεπορτάζ  αμέσως έτρεξε να πιάσει τον Τόλη να του δώσει τις πρώτες βοήθειες κατάλαβε ότι τα πράγματα ήταν σοβαρά και έτρεξε γρήγορα στο ψητοπωλείο απέναντι από το σπίτι του να ζητήσει βοήθεια.

Μάλιστα την στιγμή που ο απαρηγόρητος πατέρας ζητούσε βοήθεια, ο 28χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες, κλείδωσε με αλυσίδες την πόρτα του σπιτιού και κατέβηκε στο υπόγειο πίνοντας υγρά μπαταρίας και ποντικοφάρμακο.

Όταν η αστυνομία και το ΕΚΑΒ έφτασαν στο σημείο ήταν πλέον αργά για τους δύο νέους.

Σύμφωνα με τον Γιώργο, συνάδελφο του 21χρονου αδικοχαμένου νέου ο Γρηγόρης είχε ψυχιατρικό πρόβλημα χωρίς ωστόσο να πιστέψουν ποτέ ότι θα έφτανε σε τέτοιο σημείο.

«Ο 28χρονος είχε ψυχιατρικό πρόβλημα, δεν μπορώ να πω ότι αγρίευε, αλλά με τον Τόλη μάλωναν συχνά… Κανείς όμως δεν περίμενε ότι θα έφταναν σε αυτό το σημείο» αναφέρει μεταξύ άλλων.

Μάλιστα τονίζει ότι την στιγμή του τραγικής αδελφοκτονίας ο πατέρας έτρεξε στο μαγαζί που δούλευε ο μικρός του γιος για να ζητήσει βοήθεια.

«Ο πατέρας των δύο παιδιών ήρθε απέναντι στο μαγαζί τρομαγμένος και με αίματα στα χέρια να ζητήσει βοήθεια. Πήραμε αμέσως την αστυνομία και το ΕΚΑΒ αλλά ήταν αργά για τα δύο παιδιά…» εξήγησε και συνέχισε «ο μεγάλος αδερφός αφού μαχαίρωσε τον μικρό, κλείδωσε το σπίτι με αλυσίδες ενώ ο πατέρας βρισκόταν έξω από το σπίτι για βοήθεια. Κατέβηκε στο υπόγειο, μάλλον συνειδητοποίησε τι έκανε και αυτοκτόνησε πίνοντας υγρά μπαταρίας και ποντικοφάρμακο» ανέφερε μιλώντας αποκλειστικά στο protothema.gr ο συνάδελφος του άτυχου 21χρονου παλικαριού.

Ο 21χρονος Τόλης, σύμφωνα με μαρτυρίες των κατοίκων αλλά και φίλων του, ήταν ένα από τα πιο καλά παιδιά της περιοχής. Από μικρός προσπαθούσε πάντα για το καλύτερο και δεν σταμάτησε ποτέ να δουλεύει.. Το τελευταίο καιρό μάλιστα ταξίδευε συχνά φεύγοντας από το βαρύ οικογενειακό του περιβάλλον.

Ήδη οι φίλοι του έχουν κατακλύσει με μηνύματα το προφίλ του στο facebook κάνοντας μάλιστα λόγιο για τον άδικο χαμό του.

Ο άτυχος 21χρονος που δολοφονήθηκε από το χέρι του αδελφού του

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: