Σοκαριστικό βίντεο από επίθεση τζιχαντιστή έξω από Ορθόδοξο Ναό στην Ρωσία!

Κοινοποίηση:
t1

Μπορεί τα κανάλια και οι πολιτικάντηδες να παριστάνουν ότι δεν υφίσταται πλέον ο ισλαμιστικός κίνδυνος, όμως στην πραγματικότητα οι τζιχαντιστές εντός ευρωπαϊκού εδάφους ανασυντάσσονται για να αιματοκυλήσουν και πάλι τις πόλεις μας. Απόδειξη αυτού το σοκαριστικό βίντεο από την επίθεση τζιχαντιστή σε ορθόδοξο ναό στην Ρωσια, με αποτέλεσμα 5 νεκρούς και 2 τραυματίες.

Στα ανατριχιαστικά πλάνα διακρίνεται ο γενειοφόρος τζιχαντιστής με μαύρο γιλέκο να διασχίζει το δρόμο στην πόλη Κιζλιάρ στο βόρειο Νταγκεστάν και να ανοίγει πυρ με κυνηγετική καραμπίνα εναντίον δύο γυναικών που μόλις είχαν βγει από το ναό μετά το τέλος του εσπερινού χθες το απόγευμα.

t2

Ο δράστης, ο 22χρονος Χαλίλ Χαλίλοφ, κάτοικος του Κιζλιάρ, πλησίασε τα θύματα και φωνάζοντας «Αλλάχου Άκμπαρ» τα εκτέλεσε εν ψυχρώ, ενώ μια γυναίκα διακρίνεται στις εικόνες να απομακρύνεται έντρομη από το σημείο. Τέσσερις γυναίκες σκοτώθηκαν επί τόπου, άλλη μία υπέκυψε αργότερα στα τραύματά της στο νοσοκομείο.

Ο δράστης, ο οποίος τραυμάτισε επίσης δύο μέλη των δυνάμεων επιβολής του νόμου, προσπάθησε να διαφύγει όταν οι πιστοί ταμπουρώθηκαν μέσα στο ναό, αλλά έπεσε νεκρός από τα πυρά αστυνομικών.

Απόδειξη της μεθοδεύσεως για την απόκρυψη των επιθέσεων τζιχαντιστών είναι ότι παρότι η επίθεση σημειώθηκε πολλούς μήνες πριν, το βίντεο, αλλά και η είδηση συνολικότερα αποκρύφτηκε επιμελώς και μόλις σήμερα βγήκε στην επικαιρότητα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: