ΣΟΚ! Δύο παιδιά 1μιση χρονών και 6 μηνών στους ΣΟΒΑΡΑ τραυματισμένους από την καραμπόλα!

Κοινοποίηση:
karabola_egnatia

Τον θάνατο και τον τρόμο έσπειρε ο οδηγός της νταλίκας στην Εγνατία. Πέντε οι νεκροί μέχρι αυτή την ώρα. Ο τραυματισμένος  ο οποίος ήταν σε μηχανική υποστήριξη,  άφησε το απόγευμα την τελευταία του πνοή στο ΑΧΕΠΑ. Εν αναμονή για την εξέλιξη της υγείας των δύο μικρών παιδιών.

Ο οδηγός δηλώνει σοκαρισμένος , δεν πρόλαβε – λέει – να φρενάρει! Από τη μια δηλώνει ότι δεν πρόλαβε και από την άλλη ότι “ζεστάθηκαν” τα φρένα και δεν έπιασαν όταν βγήκε στην ευθεία της Εγνατίας. Η αστυνομία βέβαια εξετάζει το ενδεχόμενο να τον πήρε ο ύπνος στο τιμόνι λίγο πριν σκορπίσει τον θάνατο στην άσφαλτο.

Πέντε οικογένειες έχουν βυθιστεί στο πένθος. Δυο μωρά βρίσκονται σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από τον τόπο της τραγωδίας. Η πολύνεκρη καραμπόλα έχει συγκλονίσει την Ελλάδα από το πρωί. Το πρωτοφανές τροχαίο στον πιο ασφαλή δρόμο της Ευρώπης έχει διχάσει την κοινή γνώμη.

Ήταν 10:20 το πρωί της Κυριακής όταν κοντά στον κόμβο της Βέροιας, στην Εγνατία Οδό στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη νταλίκα με πινακίδες Ρουμανίας που οδηγούσε 39χρονος Ρουμάνος έπεσε πάνω σε αυτοκίνητα που ήταν σταματημένα στο σημείο, όπου διεξάγονται έργα της ΔΕΗ. Μέσα σε αυτά τα αυτοκίνητα υπήρχαν δύο ακόμα νταλίκες.  Σύμφωνα με πρόσωπα από την αστυνομία η νταλλικα παρέσυρε περισσσότερα από 30 αυτοκίνητα. Πέντε οι νεκροί (δύο Έλληνες και δύο αλλοδαποί). Περισσότεροι από 30 οι τραυματίες.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: