ΕΝΟΠΛΟΙ ΛΗΣΤΕΣ με χειρουργικές μάσκες στο πρόσωπό τους ΣΚΟΡΠΙΣΑΝ ΤΟΝ ΤΡΟΜΟ το πρωί στο “Μεταξά”-Τον γιατρό παρίστανε ο ένας από τους ληστές!

Κοινοποίηση:
NOSOKOMEIO-METAXAS

«Γιατρός» ήταν ο ένας από τους τρεις ληστές που χτύπησαν το πρωί της Παρασκευής στο νοσοκομείο Μεταξά.

Όπως ανέφερε η πρόεδρος των εργαζομένων Ρεβέκκα Ψαράκου ο ενας από τους τρεις ληστές φορούσε μια ρόμπα χειρουργείου μιας χρήσης.

«Περίμεναν την χρηματοποστολή γιατί ήξεραν ότι είναι ημέρα πληρωμών» λέει η κυρία Ψαράκου.

Σύμφωνα με τις περιγραφές των αυτοπτών μαρτύρων μετά τη ληστεία οι τρεις άνδρες – οι δύο εκ των οποιών φορούσαν χειρουργικές μάσκες – προχώρησαν προς το εσωτερικό του νοσοκομείου και αφού μπήκαν στα χειρουργεία κατευθύνθηκαν στην πίσω πύλη του νοσοκομείου. Εκεί πήδηξαν ανενόχλητοι τα κάγκελα και εξαφανίστηκαν.

Το χρονικό της ληστειας

Ληστεία με… το καλημέρα σημειώθηκε στο νοσοκομείο Μεταξάς εκεί όπου 3 άτομα μεταμφιεσμένα σε… νοσηλευτές σύμφωνα με τις πληροφορίες, αιφνιδίασαν υπάλληλο χρηματαποστολής στις 09:00 το πρωί.

Οι ληστές μόλις έφτασε το όχημα της χρηματαποστολής ακινητοποίησαν τον υπάλληλο και με την απειλή όπλου του αφαίρεσαν ένα κιβώτιο με χρήματα. Στην συνέχεια απομακρύνθηκαν χωρίς να προκληθεί ένταση με τους δράστες να τον σημαδεύουν μέχρι που έφυγαν εκτός του οπτικού του πεδίου.

Στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί οι οποίοι πραγματοποιούν έρευνες για τον εντοπισμό τους.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: