Σοβαρή καταγγελία μητέρας: Χτυπούν και βρίζουν την κόρη μου στο σχολείο και ουδείς ανταποκρίνεται! (BINTEO)

Κοινοποίηση:
anilik_607_362_577_324

Σοκάρει η ανώνυμη καταγγελία μητέρας, η οποία αποκάλυψε στην εκπομπή “Μεσημέρι και Κάτι”, του SIGMA, πως η κόρη της ζει τον απόλυτο τρόμο στο σχολικό της περιβάλλον, δηλώνοντας χαρακτηριστικά πως το παιδί της έχει ήδη ξυλοκοπηθεί 4-5 φορές.

Το παιδί βιώνει bullying καθημερινά και για να προστατευθεί, ήδη από την περασμένη Τετάρτη (17/01), παραμένει στο σπίτι αρνούμενο να πάει ξανά στο σχολείο με εμφανή τα σημάδια του ξυλοδαρμού στο σώμα του, αφού έχει μώλωπες και κτυπημένο κεφάλι.

«Δεν μπορούσαν να με πάρουν να μου πουν να πάρω το μωρό μου στο Νοσοκομείο; Δεν με ενημέρωσαν. Το άλλο θέμα είναι ότι είπα ότι το μωρό έχει θέμα αλλεργικό. Ζήτησα από τη Διεύθυνση όπως να με ενημερώσουν άμεσα, γιατί πρέπει να του χορηγηθεί άμεσα φάρμακο», δήλωσε χαρακτηριστικά η μητέρα του κοριτσιού και συνέχισε λέγοντας:

«Αρνήθηκε να με καλέσει. Έβαλε κρέμα στο μωρό χωρίς να με πάρει τηλέφωνο. Με κομμένη ανάσα με πήρε το παιδί. Την πήγα πανικόβλητη στις πρώτες βοήθειες. Της χορήγησαν ενδοφλέβια ένεση», είπε η ανώνυμη μητέρα.

Έτσι, η μητέρα προσπαθώντας να προστατεύσει την κόρη της, απευθύνθηκε για τα όσα βιώνει το παιδί της τόσο στη Διεύθυνση του σχολείου όσο και στα μέλη του Συνδέσμου.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα της μητέρας, μέχρι σήμερα δεν έχει δοθεί λύση με αποτέλεσμα ο πατέρας του παιδιού να οδηγείται στην Αστυνομία προκειμένου να προχωρήσουν στην καταγγελία απ’ όπου και αναμένονται εξελίξεις στην όλη υπόθεση.

«Αυτοί είπαν ότι πρώτα αναλαμβάνει η Διεύθυνση και μετά η Αστυνομία, αν κρίνεται αυτό απαραίτητο. Τώρα θα κινηθώ νομικά εναντίον της Διεύθυνσης του Σχολείου. Το παιδί μου κινδύνευσε πάρα πολύ. Δεν είμαι μόνο εγώ. Υπάρχουν κι άλλοι γονείς που αποτάθηκαν σε Δ/νση του σχολείου χωρίς ανταπόκριση», δήλωσε η μητέρα.

«Δέχθηκα επίθεση από άτομα του συνδέσμου. “Εν κάμνεις άλλη δουλειά που να πηγαίνεις στα Υπουργεία”», μου είπαν, καταγγέλλει η μητέρα, ενώ συμπλήρωσε ότι :«Μου απαγόρευσαν ρητά είσοδο σε Υπουργείο και Διεύθυνση σχολείου».

Τέλος, παρέμβαση στην εκπομπή έκανε η Συντονίστρια παρατηρητηρίου βίας στα σχολεία, Μαρία Καραγιάννη, η οποία ανέφερε ότι δεν γνωρίζει το συγκεκριμένο περιστατικό, ωστόσο σημείωσε ποιες είναι οι προβλεπόμενες ενέργειες σε τέτοιες περιπτώσεις.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: