Συγκέντρωσαν πάνω τους όλα τα βλέμματα και απ’ όπου κι αν πέρασαν ο κόσμος τους κοιτούσε με χαμόγελο και δεν σταμάτησε να τους φωτογραφίζει.
Ο λόγος για έναν δικυκλιστή που έκανε βόλτα στην Χώρα της Μυκόνου με το δίτροχό του έχοντας ως συνοδηγό τον σκύλο του!
Ο τετράποδος συνεπιβάτης σε όρθια στάση κέρδισε τις εντυπώσεις, καθώς τίποτα δεν τον πτόησε. Ούτε ανηφοριές, ούτε κατηφοριές, ούτε στενά σοκάκια, ούτε λεωφόροι, ούτε ανώμαλοι δρόμοι.
Ο μηχανόβιος σκύλος δεν κούνησε ρούπι από την θέση του και από τον ώμο του οδηγού και ιδιοκτήτη του, επιδεικνύοντας αξιοζήλευτη ισορροπία και σταθερότητα. Το μόνο κακό είναι ότι δεν φορούσε κράνος.
Το θέαμα, όπως είναι φυσικό, προκάλεσε γέλια στους περαστικούς και έγινε θέμα συζήτησης στο νησί των Ανέμων.
mykonoslivetv.com
Βρε τι μου θυμιζει …τι μου θυμιζει …..;;;;;
ΚΑΛΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΒΛΑΚΑΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΟ ΚΑΗΜΕΝΟ ΤΟ ΣΚΥΛΑΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΓΡΕΘΗΚΕ ΚΑΝΕΝΑ ΕΞΥΠΝΟΠΟΥΛΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ ΝΑ ΤΟΥ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑΤΟΥ Η ΜΚΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ
Αφγανιστάν τελείως….
Ηλίθιοι! Θα φάει καμιά σούπα το σκυλί και θα ψάχνουν μετά σαν τους βλάκες κτηνίατρο.
ΦΟΒΕΡΟΣ!!!
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΣΚΥΛΑΚΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟΥ!!!