Σκότωσε με κασμά σκύλο επειδή έπνιξε κότα…για να τον… τιμωρήσει

Κοινοποίηση:
skilos

Μήνυση σε βάρος ενός κατοίκου της περιοχής Πεδινή Ιωαννίνων υπέβαλε ένας γείτονάς του, όταν εκείνος σκότωσε τον σκύλο του χτυπώντας τον με κασμά για να τον… τιμωρήσει επειδή έπνιξε μια από τις κότες του δαγκώνοντάς την!

Ο ιδιοκτήτης του σκύλου, ο οποίος μάλιστα είναι ζωοκόμος στο Δημοτικό Κυνοκομείο Ιωαννίνων, βρήκε το ζώο νεκρό έξω από το σπίτι του, όπου το είχε σύρει ο αδίστακτος δράστης για να του στείλει «μήνυμα»! Ο άτυχος σκύλος είχε βγει από τον περιφραγμένο χώρο της αυλής του σπιτιού και είχε βρει την κότα να περιφέρεται.

Εκτός από τον ιδιοκτήτη του τετράποδου, καταγγελία στην Αστυνομία έκανε και ο φιλοζωικός σύλλογος Ιωαννίνων «Animal Action» που ζητά τη σύλληψη του δράστη και την παραπομπή του στην δικαιοσύνη, ενώ παράλληλα καυτηριάζει το γεγονός ότι όλοι οι γείτονες είδαν τι συνέβη αλλά κράτησαν κλειστά τα στόματά τους.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. Πως μου αρέσει όταν βλέπω τέτοιες ειδήσεις να μπαίνω και να διαβάζω τα σχόλια και από τι;;; από άντρες ή αδερφές (χωρίς παρεξήγηση)Καμάρια μου,μου γίνατε αυαισθητούλια; άχουτα μωλέ.Ρε άντε πλύντε κάνα πόδι πρώτα.

    1. μη λες μλκιες κομμουνιστη (χωρις παρεξηγηση). σοβαρεψου

      1. Δόξα τω Θεό ούτε πούστης ούτε κομμουνιστής και πάνω απ όλα δεν υποκρίνομαι

  2. τον γ@μ@ς τωρα η δε τον γ@μ@ς κυριε προεδρε?

  3. Οι φιλοζωικες ,οπως θελουν να ονομαζονται ,γιατι αποδεχονται την σφαγη ζωων οπως κατσικια αρνια μοσχαρια και μαλιστα συμμετεχουν στο ´´εγκλημα ´´και οι ιδιοι με τη βρωση αυτων???
    Ειναι αλλο ειδους ζωο το κατσικι κι αλλο ο σκυλος?ειναι κατωτερο ον το αρνι απο μια βρομογατα?
    Η μηπως οι ´´φιλωζωικες ´´ εξυπηρετουν ιδια συμφεροντα κι ενεργουν με….. Δυο μετρα δυο σταθμα????
    Τετοια υποκρισια πια???

  4. ρε ζωα δίποδα μιληστε να μπει αυτό το κτηνος φυλακη ελεος ειστε συνένοχη στο έγκλημα καντε καταγγελία σε όποιον κακοποιει ζωα η τα ζωα τα εχετε για Χριστούγεννα και πασχα

  5. Τι περιμένεις από ανθρωποειδή… γι’ αυτούς ζωντανά είναι μόνο τα γίδια και τα πρόβατα… φυσικά, για να τα σφάξουν…

Comments are closed.