Σε συλλήψεις φυγόποινων σε αρκετά μέρη της Ελλάδας από την Αστυνομία

Κοινοποίηση:
Αστυνομία-740x431

Ποινή φυλάκισης δυο ετών και πέντε μηνών για διακεκριμένες κλοπές και απόπειρα απάτης εκκρεμούσε σε βάρος ενός 55χρονου Έλληνα που εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας. Ο φυγόποινος συνελήφθη και προσήχθη στην τοπική Ασφάλεια.

Η ποινή είχε επιβληθεί στον 55χρονο μετά την καταδίκη του από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης και ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Βέροιας στον οποίο παραπέμφθηκε από τους αστυνομικούς διέταξε να εγκλειστεί σε σωφρονιστικό κατάστημα, καθώς η καταδικαστική απόφαση είναι τελεσίδικη.

*** Στη Λάρισα, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας ένας 28χρονος Αλβανός, σε βάρος του οποίου διαπιστώθηκε ότι εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Λάρισας για ψευδή ανωμοτί κατάθεση, με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης ενός έτους.

Πάλι στη Λάρισα, αστυνομικοί της Ασφάλειας συνέλαβαν μία 46χρονη Ελληνίδα διότι σε βάρος της εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Λάρισας για τκλοπή, με ποινή φυλάκισης τεσσάρων μηνών.

Στη Σπάρτη, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφαλείας ένας 26χρονος Έλληνας επειδή διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Σπάρτης για κλοπή.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: