Σε βαγόνια-ψυγεία τοποθετούν τα πτώματα οι Ρώσοι αυτονομιστές – Πολλά ερωτηματικά από την αδικαιολόγητη καθυστέρηση της άφιξης των διεθνών εμπειρογνωμώνων – ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΔΡΑΜΑΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Κοινοποίηση:
MH17-malaysia-crash-site (3)

Μέσα σε ψυκτικούς θαλάμους τρένων αναγκάζονται πλέον να “αποθηκεύσουν” τα πτώματα της μοιραίας πτήσης ΜΗ17 οι Ρώσοι αυτονομιστές που κατάφεραν να τα περισυλλέξουν ακόμη και σε απόσταση 15 χιλιομέτρων από το σημείο της πρόσκρουσης του Boeing 777

Bs-c308IQAAHKtpΜέσα σε αυτά τα βαγόνια-ψυγεία θα κληθούν οι επιθεωρητές του Οργανισμού για την Ευρωπαϊκή Ασφάλεια να τα εξετάσουν, με τη συνεργασία των ένοπλων φιλορώσων επαναστατών.

Ένας ανώτατος αξιωματούχος τους, ο Sergei Kavtaradze, δήλωσε πως όλα τα 196 πτώματα βρέθηκαν τόσο μακριά, που φορτώθηκαν σε τρένο στο Torez μια ανατολική πόλη στην περιοχή του Ντόνετσκ.

Ωστόσο, πολλές απορίες προκαλεί η μεγάλη καθυστέρηση των ειδικών που αναμένονται να ερευνήσουν τις ακριβείς συνθήκες της πρωτοφανούς εγκληματικής ενέργειας.

“Περιμένουμε τους εμπειρογνώμωνες τρεις ολόκληρες ημέρες”, λέει ο Kavtaradze.

“Από την πρώτη κι όλας στιγμή αυτής της ανθρωπιστικής καταστροφής δηλώσαμε ότι θα είναι ευπρόσδεκτοι όλοι οι ειδικοί ερευνητές. Ουκρανοί ειδικοί, Διεθνείς ειδικοί, Ρώσοι ειδικοί. Επαναλαμβάνουμε σε κάθε τόνο πως εγγυόμαστε για τη μέγιστη ασφάλειά τους και για τον απόλυτο έλεγχο τυχόν τρομοκρατικών σε βάρος τους ενεργειών”.
MH17-malaysia-crash-site

MH17-malaysia-crash-site (3) MH17-malaysia-crash-site (8) MH17-malaysia-crash-site (7) MH17-malaysia-crash-site (6) MH17-malaysia-crash-site (5) MH17-malaysia-crash-site (4) MH17-malaysia-crash-site (2) MH17-malaysia-crash-site (1)

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: