«Σεισμός» στον Ολυμπιακό μετά το κάζο! «Καίγεται» ο Σφαιρόπουλος – Τα «σπάνε» οι Αγγελόπουλοι!

Κοινοποίηση:
1899340

Ο Ολυμπιακός γνώρισε δεύτερη μεγάλη αποτυχία στη σεζόν. Η πρώτη ήταν στο Κύπελλο, όταν και έχασε από την ΑΕΚ, που έχει 10 φορές μικρότερο μπάτζετ.

Και η δεύτερη ήρθε με τον αποκλεισμό από την Ζαλγκίρις. Πρόκειται για αποτυχία, καθώς ο Ολυμπιακόςείναι ποιοτικότερη ομάδα, είχε το πλεονέκτημα της έδρας, είχε απέναντί του ένα εκπληκτικό σύνολο, που, όμως, δεν είχε καθόλου εμπειρία από τέτοιες καταστάσεις.

Οι Πειραιώτες είχαν και έχουν προβλήματα τραυματισμών, αλλά την ίδια ώρα πλήρωσαν και τις πολύ κακές επιλογές του Γιάννη Σφαιρόπουλου. Ο τελευταίος είναι αυτός, που συγκεντρώνει τα περισσότερα πυρά, καθώς μάλιστα προέρχεται από επίσης αποτυχημένη σεζόν. Από την περυσινή χρονιά, όπου δεν πήρε τίποτα.

Φέτος εκτός των άλλων του καταλογίζεται το γεγονός της κακής επιλογής παικτών. Ο Χόλις Τόμπσονήταν στον πάγκο με πολιτικά ρούχα, ο Κάιλ Γουίλτζερ έπαιξε γιατί δεν μπορούσε ο Πρίντεζης, ο Μπόμπι Μπράουν, που ήρθε μεσούσης της σεζόν, είδε όλο το ματς από τον πάγκο ως θεατής. Ηταν, δηλαδή, στην 12άδα, αλλά δεν χρησιμοποιήθηκε καθόλου.

Τρεις επιλογές, δηλαδή, ήταν και είναι σαν να μην υπάρχουν. Και μάλιστα ο Τόμπσον, αλλά και ο Μπράουναποκτήθηκαν για να έχουν ρόλο βασικού παίκτη. Ο πρώτος πήρε τις ευκαιρίες του, αλλά δεν απέδωσε, ενώ ο Μπράουν ήταν εντυπωσιακός στο ντεμπούτο του με τον Παναθηναϊκό. Από κει και πέρα, όμως, στην ουσία, δεν υπάρχει για τον Ολυμπιακό.

Αν τίθεται θέμα απομάκρυνσης του προπονητή; Τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί. Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού είχαν ετοιμαστεί για το φάιναλ-φορ του Βελιγραδίου, αλλά τελικά έμειναν με τα εισιτήρια στα χέρια. Κανείς δεν ξέρει ποια θα είναι η αντίδρασή τους. Ουδείς επίσης ξέρει πως θα αντιδράσουν οι Αγγελόπουλοι, μετά τη νέα αποτυχία.

Οι επόμενες μέρες θα δείξουν τα πάντα. Δεν αποκλείεται μάλιστα ο Ολυμπιακός να εμφανιστεί με νέο ξένο παίκτη στα πλέι-οφ, αφού Τόμπσον, Γουίλτζερ και Μπράουν δεν φαίνεται να υπολογίζονται.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: