ΣΕ ΛΙΓΟ η ΚΗΔΕΙΑ της Αλεξίας Αλεξιάδου- Συγγενείς, φίλοι, συνεργάτες και άνθρωποι που την αγάπησαν μέσα από την τηλεόραση και τα περιοδικά της, θα την αποχαιρετήσουν για πάντα

Κοινοποίηση:
2222222222222222222

Σήμερα θα γίνει η κηδεία της Αλεξίας Αλεξιάδου, η οποία τα ξημερώματα της Τετάρτης… «έφυγε» από τη ζωή, έπειτα από σοβαρή κρίση άσθματος που είχε στον ύπνο της, με αποτέλεσμα να πάθει ανακοπή.

Συγγενείς και φίλοι, θα της πουν το «τελευταίο αντίο» στις 15:00 το μεσημέρι, στο Κοιμητήριο της Νέας Ερυθραίας.

Τόσο η μητέρα της, Βέφα Αλεξιάδου, όσο και η οικογένεια της Αλεξίας, είναι συγκλονισμένοι από τον τραγικό και τόσο ξαφνικό χαμό της, αφού με τον θάνατό της η Αλεξία αφήνει πίσω της δυο κοριτσάκια 10 και 17 ετών.

Λίγες ώρες πριν, η αδερφή της, Άντζυ Αλεξιάδου, μέσω του Facebook έγραψε ένα συγκινητικό μήνυμα, στο οποίο αποχαιρετά την αδερφή της, ενώ ευχαριστεί και όσους τους συμπαραστάθηκαν τις δύσκολες αυτές στιγμές.

Την ίδια στιγμή, χαμός επικρατεί στα social media και στις προσωπικές σελίδες που έχει στο Facebook η Βέφα Αλεξιάδου, όπου πλήθος κόσμου σπεύδει να της στείλει συλλυπητήρια.

Το ίδιο συμβαίνει όμως και με τους λογαριασμούς που είχε στο Facebook η Αλεξία Αλεξιάδου, με πολλούς φίλους της να της λένε «αντίο» με συγκινητικό τρόπο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: