Σέρχιο Γιουλ: «Μην… πυροβολείτε τον Ναβάρο – Ο κόσμος έχει κοντή μνήμη σε αυτό το κομμάτι»

Κοινοποίηση:
Σέρχιο Γιουλ

Ο Σέρχιο Γιουλ κλήθηκε να σχολιάσει τους συνεχείς τραυματισμούς του Χουάν Κάρλος Ναβάρο, την εφετινή πορεία της Μπαρτσελόνα και τη σύγκριση με τον Κριστιάνο Ρονάλντο!

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει μπροστά της τον ημιτελικό του Final 4 με τη Φενέρμπαχτσε και ο Σέρχιο Γιουλ φιλοξενήθηκε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Onda Cero» όπου αναφέρθηκε στην προσπάθεια της «Βασίλισσας» να επιστρέψει στην κορυφή της Ευρώπης . Μεταξύ άλλων ο Ισπανός γκαρντ μίλησε για τους συνεχείς τραυματισμούς του Ναβάρο και την προσπάθεια κάποιων να… μειώσουν τον αρχηγό της Μπαρτσελόνα!

«Δεν μπορώ να τους καταλάβω, μιλάμε για έναν παίκτη που έχει προσφέρει πολλά και συνεχίζει να δίνει πράγματα στον σύλλογο. Δεν μπορείς ποτέ να τον “χτυπάς” και να λες τέτοια πράγματα για εκείνον. Ο κόσμος έχει κοντή μνήμη σε αυτό το κομμάτι. Ο Χουάν Κάρλος έχει δώσει πάρα πολλά στην Μπαρτσελόνα, γι αυτό δεν καταλαβαίνω γιατί γίνεται όλο αυτό».

Σε ό,τι αφορά την εφετινή πορεία της μεγάλης αντιπάλου Μπαρτσελόνα, εξήγησε πως: «όχι, δεν χαίρομαι για τις ήττες της. Από μικρός υποστηρίζω τη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά ουδέποτε πανηγύρισα ή χάρηκα για μία ήττα της Μπαρτσελόνα. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι το που είμαστε εμείς και ότι διεκδικούμε έναν ακόμη τίτλο».

Τι είχε να πει για τη σύγκριση με τον ηγέτη της ποδοσφαιρικής Ρεάλ, Κριστιάνο Ρονάλντο; «Όχι, δεν νιώθω έτσι. Έχω την εμπιστοσύνη των συμπαικτών και του προπονητή μου, γι αυτό όταν τα πράγματα είναι άσχημα, κάνω ένα βήμα μπροστά. Είναι κάτι που μου αρέσει να κάνω, να παίρνω την ευθύνη στις κρίσιμες στιγμές, νιώθω άνετα με αυτό και προσπαθώ να κάνω την καλύτερη επιλογή για την ομάδα».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: