Ρέθυμνο: ΝΕΚΡΟΣ βρέθηκε ο «Σήφης»! Δείτε φωτογραφίες με το άψυχο κορμί του κροκόδειλου!

Κοινοποίηση:
62000

Εδώ και ενάμιση μήνα, από τα μέσα Φεβρουαρίου, οι άνθρωποι της επιτροπής δεν είχαν εντοπίσει τον Σήφη τον κροκόδειλο και δυστυχώς οι ελπίδες του ότι θα έχει παγιδευτεί σε κάποια από τις παγίδες που είχαν στηθεί και θα ανασυρθεί ζωντανός, διαψεύστηκαν.

Σήμερα, στο φράγμα έχουν μεταβεί τα στελέχη της επιτροπής, από τον ΟΑΚ , το Δασαρχείο και το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας, καθώς και ο ερπετολόγος, κ. Πέτρος Λυμπεράκης, με σκοπό να ανασύρουν το νεκρό ζώο.

Στη συνέχεια, σύμφωνα με το Rethemnosnews.gr, το ζώο θα μεταφερθεί στο μουσείο φυσικής ιστορίας προκειμένου να γίνουν εξετάσεις και να απαντηθούν τα ερωτήματα που παραμένουν ανοιχτά από την ημέρα που εντοπίστηκε για πρώτη φορά και προκάλεσε με την παρουσία του έκπληξη και πολύ έντονο ενδιαφέρον, επιστημόνων και κοινού.

600 601 602 603 604 605

Φωτογραφίες του Σήφη από πέρυσι το καλοκαίρι:

610 611 613

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Τηγανιτό το κρέας του τρώγεται πάντως, είναι λίγο σκληρό αλλά τρώγεται.Με την πείνα που έχει πέσει μη το δούμε σε φιλέτα!

  2. ΠΕΘΑΝΕ ΛΕΥΤΕΡΟΣ ΣΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ…!! ΑΝΤΙΟ ΣΗΦΑΛΙΟ..!!

Comments are closed.