Πώς θα ήταν η τηλεόραση με ART, Μαρινάκη, Σαββίδη και Καλογρίτσα;

Κοινοποίηση:
1111a

Το μυαλό μας κατευθύνεται πάντα

προς το πιο ακραίο, παίρνει στροφές προς αυτό που μοιάζει πιο απίθανο από κάθε άλλο. Φυσικά το νέο τηλεοπτικό πεδίο που τείνει να δημιουργηθεί – αν το ΣτΕ δεν ανατρέψει την πορεία του – μπορεί να αλλάξει άρδην τα πράγματα. Ή μπορεί να μην τα αλλάξει σχεδόν καθόλου. Η τηλεόραση βρίσκεται σε μια κατάσταση αναμπουμπούλας και όπως γνωρίζεται, στην αναμπουμπούλα ο λύκος χαίρεται.
Όπως ανακοίνωσε χθες η κυβέρνηση υπήρξαν 11 φάκελοι που κατατέθηκαν για τηλεοπτική άδεια. Οι 4 θα πάρουν, οι υπόλοιποι 7 θα αναζητήσουν τρόπο να κινηθούν σε θεματικά μονοπάτια και να ποντάρουν μόνο σε ένα κομμάτι. ΣΚΑΪ, ΑΝΤ1, MEGA, STAR, ALPHA, EPSILON είναι οι παίχτες της αγοράς που υπάρχουν ήδη. Σε αυτούς προστέθηκαν ο Μαρινάκης, ο Σαββίδης, ο Καλογρίτσας, ο Γιώργος Καρατζαφέρης με το ART που επίσης υπήρχε, αλλά ήταν έκπληξη και μια ανώνυμη εταιρεία από την Κύπρο.
Από αυτούς τους 11 υπάρχουν άπειροι συνδυασμοί. Είναι όμως μόνο ένας εκείνος που μας ιντριγκάρει αφάνταστα. Μαρινάκης, Σαββίδης, Καλογρίτσας και ΑRΤ. Αν υπήρχε αυτή η τετράδα, πώς θα ήταν η τηλεόραση; Ή για να το θέσουμε με το πιο εύκολο ερώτημα: πού θα πήγαινε κάθε βαρβάτο όνομα;
Ελένη Μενεγάκη : Μπορεί να ανανέωσε προσφάτως το συμβόλαιο της, αλλά αν ο ALPHA δεν πάρει άδεια, τότε η Ελένη θα κοιτάξει τις επιλογές της. Από την παραπάνω τετράδα θα παίξουν δυνατά δύο δρόμοι: Μαρινάκης ή Καρατζαφέρης. Στην πρώτη λόγω των Ολυμπιακών συναισθημάτων της, αλλά και της τωρινής στέγης της, θα παρέμενε το ίδιο βασίλισσα. Στο ART από την άλλη θα ερχόταν δεύτερη. Γιατί ο Καρατζαφέρης έχει παρελθόν με τη Μπεκατώρου και εννοείται πως θα την έχει στα όπα όπα.
Λιάγκας – Σκορδά : Μετά από τόσα χρόνια μαζί στο Πρωινό, η νέα τηλεοπτική κατάσταση θα τους έφερνε αντιμέτωπους. Ο μεν Λιάγκας θα πήγαινε στο ALTER EGO του Μαρινάκη για να κάνει βραδινό σόου τις καθημερινές και εκπομπή για την τέχνη μαζί με τον Τάκη Τσουκαλά. Θα προβάλλεται κάθε Κυριακή και θα λέγεται «Επτά επί Θύρας».
Η Φαίη, λόγω καταγωγής, θα πήγαινε στον Σαββίδη. Εκεί δεν θα ήταν μόνη της. Θα έκανε πρωινό μαζί με την Ιωάννα Λίλη. Η εκπομπή τους θα έφερνε καλεσμένους τραγουδιστές, οι οποίοι θα ανήκουν στην Γιώργος Μίνος ΕΜΙ.
Μένιος Φουρθιώτης : Το κανάλι του Καλογρίτσα θα ήταν αυτό που θα τον περιμένει με τη θέση του εμπορικού διευθυντή οπότε θα μεταφέρει όλο του το πάνελ. Μαζί του θα πάρει την Κατερίνα Καινούργιου και θα την ρίξει στο πάνελ του πρωινού που θα κάνει ο Νίκος Μουτσινάς μαζί με την Ηλιάκη. Παράλληλα, το υαλουρονικό δεν θα είναι πια ο επίσημος χορηγός. Στη νέα κατάσταση θα μιλάει για 35 λεπτά σε κάθε εκπομπή για τις ευεργετικές ιδιότητες που έχει το γάλα ουρακοτάγκου. Εξ ου και η εκπομπή του θα λέγεται Το Ουρακο-τανγκό της Αθήνας.

Ελεονώρα Μελέτη : Ούσα άκρως αθλητική, η Ελεονώρα θα είχε ειδικό ένθετο καθημερινά με τα νέα της θάλασσας στο κανάλι του Σαββίδη. Θα μιλούσε για ιστιοπλοΐα, windsurfing, puddleboarding και όλα τα watersports στα οποία επιδίδεται.
Γρηγόρης Αρναούτογλου : Το βραδινό του σόου θα πήγαινε ντουγρού για το ART, όπου θα είχε καλεσμένο κάθε βδομάδα τον Γιώργο Καρατζαφέρη για να λέει ότι δεν είναι νορμάλ η ομοφυλοφιλία και ότι πρέπει να φύγουν όλοι οι αλλοδαποί.
Τατιάνα Στεφανίδου : Η Τατιάνα έχει γυρίσει όλα τα κανάλια, οπότε θα έπρεπε να πάρει μυρωδιά κι από τα καινούργια. Ο πρώτος χρόνος θα την βρει στον Καλογρίτσα με την αναβίωση του Γυάλινου Τοίχου, αλλά το γυαλί θα ραγίσει στις σχέσεις και θα μετακομίσει στο κανάλι του Σαββίδη, επειδή θα την περιμένει ο Ευαγγελάτος, που είναι Αεκτζής, που την ΑΕΚ την έχει ο Πόντιος Μελισσανίδης, άρα ο Πόντιος Σαββίδης θα είναι το υποκατάστατο του. Ο Νίκος θα μπορεί να λέει και συνθήματα με τη λέξη Δικέφαλε στον αέρα, χωρίς να τον καταλαβαίνουν.
Νίκος Χατζηνικολάου : Ο Ενικός του θα πάει στο κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη. Απλώς για να μπορέσει να βρει τα γραφεία ο δημοσιογράφος θα περιφέρεται για αρκετή ώρα με τον σοφέρ του στα στενά της Νίκαιας.
Όλγα Τρέμη – Έλλη Στάη : Οι δύο κυρίες θα αφήσουν τη θέση των δελτίων ειδήσεων και στο κανάλι του Καλογρίτσα θα κάνουν διαφορετικού είδους εκπομπές. Η Όλγα Τρέμη θα τρέχει στα χωριά μαζί με τον Ευτύχη Μπλέτσα να της παίζει στην κιθάρα το Βάλε στη σαλάτα κάπαρη για μια ζωή σαν ζάχαρη και το «Τι Μπαχάρια;». Η εκπομπή θα λέγεται Εκδρομές Μετά Μουσακά.
Η Έλλη Στάη από την άλλη θα το γυρίσει στον πολιτισμό και θα έχει κάθε Τετάρτη στις 11 το βράδυ εκπομπή με τίτλο «Ένεση Κουλτούρας». Εκεί θα συζητά με ποιητές, ζωγράφους και την συγγραφέα Σταματίνα Τσιμτσιλή.

toratora.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

Comments are closed.