Πυροβολισμοί σε νοσοκομείο στο Μπρονξ της Νέας Υόρκης – νεκρός ο δράστης που φέρεται να ήταν πρώην εργαζόμενος! (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
wabc-bronx-lebanon-hospital-jc-170630_16x9_992

ΤΡΟΜΟΣ στις ΗΠΑ! Πυροβολισμοί σημειώθηκαν στο νοσοκομείο Lebanon, στο Μπρονξ, προάστιο της Νέας Υόρκης, με αποτέλεσμα πολλοί άνθρωποι να τραυματιστούν, ενώ ο δράστης έπεσε νεκρός.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες υπάρχουν πολλοί τραυματίες. Οι πυροβολισμοί ξεκίνησαν από τον 16ο όροφο του νοσοκομείου και η αστυνομία απάντησε στα πυρά.

To νοσοκομείο έχει αποκλειστεί από ισχυρότατες αστυνομικές δυνάμεις που έχουν μπλοκάρει κυριολεκτικά ένα ολόκληρο οικοδομικό τετράγωνο. Σύμφωνα με τις πρώτες μαρτυρίες, φαίνεται πως τρεις γιατροί είναι μεταξύ των τραυματιών.


Τα πρώτα στοιχεία από τις αστυνομικές πηγές αναφέρουν πως ο δράστης είναι νεκρός, αλλά δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα εάν αυτοκτόνησε ή έπεσε νεκρός από τα πυρά των αστυνομικών.

image

Το τηλεοπτικό δίκτυο CBS μετέδωσε ότι ο ένοπλος φέρεται να ήταν πρώην εργαζόμενος του νοσοκομείου. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία επρόκειτο για 45χρονο γιατρό που είχε απολυθεί πριν από λίγο καιρό.

2168412_1280x720

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: