«Π@@Τ@Ν@ς ΓΙΟΣ»! Έτσι αποκάλεσε τον Ομπάμα ο ηγέτης των Φιλιππίνων!

Κοινοποίηση:
Obama-Duterte-600x360

Ένα απίστευτο περιστατικό

διαδραματίστηκε στο πλαίσιο της συνόδου του Συνδέσμου Κρατών της Νοτιοανατολικής Ασίας (ASEAN) στο Λάος.

Ο Πρόεδρος των Φιλιππίνων τα «έχωσε» για τα καλά στον πλανητάρχη, Μπάρακ Ομπάμα και μάλιστα με βρισιά μεγατόνων!

Πιο συγκεκριμένα και για να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή, ο Μπάρακ Ομπάμα είχε προγραμματισμένη συνάντηση με τον Πρόεδρο Ροντρίγκο Ντουτέρτε για να μιλήσουνε για την επικείμενη σύνοδο.

Εκεί, ο νεοεκλεχθής Πρόεδρος των Φιλιππινών, έκανε κάποια σχόλια πριν την συνάντηση και σε ερώτηση για τα σχόλια που αναμενόταν να κάνει ο Ομπάμα όσον αφορά την κατάσταση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στις Φιλιππίνες, και ειδικά για τις μεθόδους που χρησιμοποιούνται στην εκστρατεία του εναντίον των ναρκωτικών, ο Ροντρίγκο Ντουτέρτε αναφέρθηκε χθες στον αμερικανό ομόλογό του χρησιμοποιώντας την έκφραση «π@@τ@ν@ς γιος».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. 8 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥΤ@Ν@Σ ΓΙΟΥ = Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΦΑΣΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ ΜΕΤΑ ΤΟΝ Β ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ………ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΟΣ….ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΤΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΡΙΖΑΚΙΑ ΕΛΠΙΖΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ….ΚΟΥΤΟΡΝΙΘΙΑ…ΕΦΕΡΕ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΝΑΙ ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ…ΕΦΕΡΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΟΥΣ ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ ΤΗΣ ΙΣΙΣ….Ο ΓΑΠ ΠΑΡΕΠΙΠΤΟΝΤΩΣ ΗΤΑΝ ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΗΣ ΟΜΠΑΜΙΑΣ….ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ.

Comments are closed.