Πρόεδρος χώρας απαγόρευσε στους πολίτες το στοματικό σεξ – «Θα βγάλετε… σκουλήκια»

Κοινοποίηση:
repoen

Την πρόθεσή του να απαγορεύσει το στοματικό σεξ στους πολίτες της Ουγκάντα ανακοίνωσε ο πρόεδρος της χώρας, επειδή «το στόμα το έχουμε για να τρώμε»

Σε δημόσια προειδοποιητικού χαρακτήρα τοποθέτησή του ο Γιοβέρι Μουσεβένι κατηγόρησε τους «ξένους» ότι καταβάλλουν να πείσουν τους πολίτες της Ουγκάντα να κάνουν «στοματικό». Συγκεκριμένα ανέφερε «Ας επωφεληθώ της ευκαιρίας για να προειδοποιήσω δημοσίως το λαό μας για τις εσφαλμένες πρακτικές που προωθούν ορισμένοι από τους ξένους. Μια από αυτές είναι αυτό που αποκαλούν στοματικό σεξ, ωστόσο, το στόμα είναι για να τρώμε, όχι για το σεξ. Ξέρουμε που ταιριάζουν τα γεννητικά όργανα».

Ο Μουσεβένι έγινε ευρύτερα γνωστός έξω από τα όρια του κράτους του λόγω της υπογραφής το 2014 ενός νόμου δια του οποίου απαγορεύεται η ομοφυλοφιλία στην Ουγκάντα.

Έκτοτε προβλέπεται ποινή ισόβιας κάθειρξης για όσους ομοφυλόφιλους συλληφθούν επ’ αυτοφώρω, ενώ διώκονται ποινικά όσοι δεν προβούν σε καταγγελία ατόμων που γνωρίζουν πως είναι ομοφυλόφιλοι!

Παρουσιάζοντας τότε τον φασιστικών αποχρώσεων νόμο ο Μουσεβένι είχε υποστηρίξει ότι το στοματικό σεξ μπορεί να προκαλέσει μολύνσεις.

«Αν βάλεις το στόμα σου εκεί μπορεί να γεμίσεις σκουλήκια, που θα μπουν στο στομάχι σου, γιατί [το στόμα] είναι το λάθος σημείο», είχε αναφέρει…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: