Πρόεδρος του ΣΕΠΕ για τρίτη συνεχή θητεία ο Τάσος Τζήκας

Κοινοποίηση:
sepe

“Οι ελληνικές επιχειρήσεις του κλάδου των τεχνολογιών πληροφορικής και επικοινωνιών δοκιμάστηκαν όσο ποτέ, έχουν όμως μπροστά τους μια μεγάλη πρόκληση. Να μετασχηματίσουν τη χώρα. Να δημιουργήσουν την ψηφιακή Ελλάδα και να βοηθήσουν να αλλάξει το αναπτυξιακό της μοντέλο. Η έμφαση στην τεχνολογία είναι η απάντηση στην κρίση γιατί βελτιώνει την ανταγωνιστικότητα και την παραγωγικότητα, επιβάλλει την διαφάνεια και δημιουργεί απασχόληση. Πρέπει να προχωρήσουμε γρήγορα όλοι μαζί στη μεγάλη τεχνολογική αλλαγή”, τόνισε ο επανεκλεγείς πρόεδρος του ΣΕΠΕ, Τάσος Τζήκας.

Στη διάρκεια της ετήσιας γενικής συνέλευσης του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Πληροφορικής και Επικοινωνιών Ελλάδας πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές για το νέο διοικητικό συμβούλιο του Συνδέσμου, μέσω ηλεκτρονικής διαδικασίας και την εφαρμογή ενός καινοτόμου συνδυασμού ηλεκτρονικής και φυσικής ψηφοφορίας, εξασφαλίζοντας άμεση ενημέρωση και αυξημένη αξιοπιστία.

Παρουσιάστηκε επίσης η στρατηγική του ΣΕΠΕ, με επίκεντρο την ανάδειξη του κλάδου σε καταλύτη στρατηγικής σημασίας για την ανάπτυξη και ανόρθωση της ελληνικής οικονομίας.

Οι διαδικασίες ολοκληρώθηκαν με τη συγκρότηση σε σώμα του νέου διοικητικού συμβουλίου:

Πρόεδρος διοικητικού συμβουλίου, Τάσος Τζήκας, Τεχνόπολη Θεσσαλονίκης. Α΄ εκτελεστική αντιπρόεδρος, Γιώτα Παπαρίδου, Agiltech. Β΄ αντιπρόεδρος, Βασίλης Ορφανός, Globo Τεχνολογική. Γενικός γραμματέας, Σάκης Κωτσής, Intrasoft International. Ειδικός γραμματέας, Μιχάλης Καριώτογλου, SingularLogic. Ταμίας, Αντώνης Τσιμπούκης, Cisco Hellas. Μέλος ΔΣ, Δημήτρης Παπαϊωάννου, Oktabit. Μέλος ΔΣ, Θανάσης Πετμεζάς, Cosmo-One Hellas Marketsite. Μέλος ΔΣ, Βασίλης Χρηστίδης, Knowledge Broadband Services.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: