Πρόεδρος ξανά o ΠΟΥΤΙΝ!!! – «Σκέφτομαι να είμαι υποψήφιος για τέταρτη φορά»…

Κοινοποίηση:
ΠΟΥΤΙΝ77

Την υποψηφιότητά του για πρόεδρος της Ρωσικής Ομοσπονδίας για τέταρτη φορά φαίνεται πως ανακοίνωσε ο Βλαντίμιρ Πούτιν σήμερα Παρασκευή.

Κατά τη συνάντησή του με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας της Μπουργιατίας (ομοσπονδιακό υποκείμενο της Ρωσίας), ο Πούτιν είχε τηλεδιάσκεψη με εκπροσώπους οικισμού που καταστράφηκε από δασική πυρκαγιά τον Απρίλιο.

Ένας από τους κατοίκους, βετεράνος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, τον ευχαρίστησε για τη βοήθεια που παρέσχε και του είπε:

«Βλαντίμιρ Βλαντιμίροβιτς, έχουμε ένα αίτημα: Να σου ζητήσουμε να θέσεις ξανά υποψηφιότητα για πρόεδρος όταν γίνουν οι επόμενες προεδρικές εκλογές, θα χαρούμε πολύ»

«Εντάξει, θα το σκεφτώ, ευχαριστώ» απάντησε ο Πούτιν, και μετά έκανε ερωτήσεις στους κατοίκους για την κατασκευή των νέων κατοικιών στον οικισμό.

Η απάντηση αυτή από πολλούς θεωρήθηκε ότι ήταν η αρχή της νέας προεδρικής προεκλογικής του εκστρατείας καθώς οι εκλογές πλησιάζουν και θα πραγματοποιηθούν στις 18 Μαρτίου του 2018.

Ο Β.Πούτιν θεωρείται ότι δεν έχει επί του πρακτέου αντίπαλο και ο ρωσικός λαός δεν είναι κορόιδο για να κάνει πειράματα όπως έκανε ένας άλλος λαός το 2009 και τις συνέπειες τις πληρώνει μέχρι και σήμερα.

Με τα ελαττώματα και τα προτερήματά του ο Β. Πούτιν είναι ένας αναγνωρισμένης αξίας ηγέτης που μεταμόρφωσε μια καταρρακωμένη χώρα ξανά σε υπερδύναμη στα χρόνια της ηγεσίας του.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: