ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ ΑΦΟΡΑ! Οι κλειστοί δρόμοι σε Κάλαμο & Καπανδρίτι!!

Κοινοποίηση:
καλαμος

Με την ολονύχτια μάχη των χερσαίων δυνάμεων της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και την εναέρια ρίψη από 4 ελικόπτερα, που ξεκίνησε νωρίς το πρωί της Τρίτης, Ημέρα της Κοιμήσεως της Υπεραγίας Θεοτόκου,

καλυτερεύει το μεγάλο μέτωπο της πυρκαγιάς στο Καπανδρίτι, ενώ καλύτερη είναι η εικόνα και στον Κάλαμο, με το πύρινο μέτωπο να είναι μικρότερο.
Προκειμένου και η ασφάλεια των πολιτών να εξασφαλιστεί, αλλά και οι πυροσβεστικές δυνάμεις να επιτελέσουν ανεπηρέαστες το έργο τους, με την εκδηλωθείσα πυρκαγιά διεκόπη επιπλέον η κυκλοφορία στα εξής σημεία, από τις 02:00 το πρωί: 1. Κόμβος Μικροχωρίου προς Μικροχώρι, 2. Λεωφόρος Μικροχωρίου και Οδυσσέα Ελύτη, 3. Λεωφόρος Μικροχωρίου και 25ης Μαρτίου και 4. Επαρχιακή Οδός Βαρνάβα – Καπανδριτίου και 25ης Μαρτίου.

Διακοπή κυκλοφορίας, σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση υπάρχει στα εξής σημεία: 1. Κόμβος Μικροχωρίου προς Μικροχώρι, 2. Λ. Μικροχωρίου και Οδ. Ελύτη, 3. Λ. Μικροχωρίου και 25ης Μαρτίου, 4. Επαρχιακή Οδός Βαρνάβα – Καπανδριτίου, 5. Παραλία Αγ. Αποστόλων Ε. Ο. Καλάμου – Αγ. Αποστόλων, 6. Πλ. Καλάμου από Κάλαμο προς Αγ. Αποστόλους και 7. διχάλα Βαρνάβα προς παραλία.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: