ΠΡΟΣΟΧΗ! Πλακώθηκαν στην Τουρκική βουλή για τα… Ελληνικά νησιά!

Κοινοποίηση:
tourkia

Κυριολεκτικά χαμός έγινε σήμερα το απόγευμα στην τουρκική βουλή, καθώς άναψε συζήτηση για τα ελληνικά νησιά και νησίδες του ανατολικού Αιγαίου που οι Τούρκοι υποστηρίζουν ότι είναι τουρκικά.

Συγκεκριμένα την συζήτηση άναψε η βουλευτής του Λαϊκού Κόμματος της αντιπολίτευσης, Tanju Özcan, και συνέχισε ο βουλευτής της περιοχής Tekirdağ, (Ραιδεστού), Emrew köprülü, που επιτέθηκαν στην τουρκική κυβέρνηση καταγγέλλοντας την ότι παρέδωσε… «πεσκέσι» τα νησιά αυτά που είναι τουρκικά στην Ελλάδα.

Απάντησε ο υπουργός Εξωτερικών, Μεβλούτ Τσαούσογλου, ο όποιος ανέφερε ότι τα νησιά αυτά δεν δόθηκαν στην Ελλάδα με την συνθήκη της Λωζάνης αλλά με την συνθήκη των Παρισίων μεταξύ Ελλάδας και Ιταλίας, (πάλι καλά που το ήξερε).

Τα πνεύματα τα όμως άναψαν και άλλο καθώς η δήλωση του ΤσαΒούσογλου δεν θεωρήθηκε επαρκής και οι βουλευτές του Λαϊκού Κόμματος άρχισαν να φωνάζουν, σηκώθηκαν όρθιοι και ήρθαν στα χέρια με τους βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος ΑΚΡ, καθώς οι μεν κατηγορούσαν τους δε σαν προδότες.

Δηλαδή με… λίγα λόγια δυο γάιδαροι μάλωναν σε ξένο αχερώνα.

Πέραν όμως τούτου στα σοβαρά δημιουργείται έντεχνα κλίμα έντονης πίεσης προς επέμβαση της Τουρκίας στα ελληνικά νησιά, κάτι που σίγουρα θα ανάψει άλλη φωτιά που πολύ δύσκολα θα σβήσει.

Να είμαστε σε επαγρύπνηση και να πάψουν οι ηλιθιότητες περί φασιστών και περί επικοινωνιακής πολιτικής για την επίσκεψη στην Ρω, και άλλα κουραφέξαλα, γιατί μάλλον έρχεται θύελλα και εμείς… «αγρόν ηγοράζουμε».

Το καταλάβατε ???

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
nikosxeiladakis.gr

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Να κι ένας τουρκολόγος. Βρε αδερφέ, εσύ που ‘σαι τουρκολόγος, βάστα να σε ρωτήξω κάτιτις: άμα βρω κανα τούρκο στρατηγό εκεί στη Ρω που θα πάω το καλοκαίρι, πως να τον προσεγγίσω? Γουστάρει καλύτερα να του κάνω οθωμανικό, ή να του εδώκαινα ένα τσιμπουκάκι πρώτα για να μην του πέσει βαρύ κατευθείαν από πίσω??? Eδώ σε θέλω…

  2. αντε να σφακτουν μεταξι τους να τελιωνει το θεμα

  3. Γιατι δεν στελνει τον Θεοδωριδη πρωην στελεχος του Συριζα ο Τσιπρας να τους καθυσηχασει οτι τα Ιμια ο Συριζα τα ονομαζει Καρντακ ο κυριος διαννοουμενος κ υπερμαχος των κουκουλοφορων κ των καταληψεων τυπου , βιλα Αμαλια.,που κατηγορει τους Ποντιους οτι μονοι τους προαλεσαν την γενοκτονια τουτς [ κι ΜΕΡΙΚΟΙ ηλιθιοι τον ψηφισαν ]ΠΟΥ ΖΗΤΑ ΝΑ να χρησιμοποιειται στα Ελληνικα δικαστηρια η μακεδονικη γλωσσα [Σκοπιανη ] αυτος ο φιλοσκοπιανος αρθρογραφει στην Αυγη του Τσιπρα ,μας ειπε ο ΤΣΙΠΡΑς ΟΤΙ ΤΟΝ ΑΠΕΠΕΜΨΕ ,οπου καθαρα φαινεται οτι τις αποψεις Θεοδωριδη ενστερνιζεται ο Συριζα κ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΤΣΙΠΡΕΑΣ

Comments are closed.