Προκαλούν και πάλι οι τζιχαντιστές – Τραμπ και Νετανιάχου στο “στόχαστρο” του ISIS (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
690_47340a42-d804-4171-8c2e-aeed10818258

Με ρούχα φυλακισμένων και γονατισμένοι δίπλα σε δήμιους του ISIS είναι ο Ντόναλντ Τραμπ και ο Μπέντζαμιν Νετανιάχου στις νέες αφίσες που κυκλοφόρησαν φανατικοί του ISIS στο διαδίκτυο.

Οι αρχηγοί των ΗΠΑ και του Ισραήλ βρίσκονται μπροστά στο τζαμί Αλ΄- Άκσα στην Ιερουσαλήμ, στο οποίο κυματίζει η σημαία του αυτοαποκαλούμενου Ισλαμικού Κράτους.

Η αφίσα συνοδεύεται με την προειδοποίηση: Εβραίοι και προσκυνητές του Σταυρού. Ορκίζομαι να σπάσουμε τους λαιμούς σας και να ρίξουμε το αίμα σας στην αυλή του Αλ-Άκσα και παντού, αυτή είναι η υπόσχεση του Αλλάχ και θα το κάνουμε πραγματικότητα. Προσοχή. Η έλευση θα είναι η πιο τρομερή και πικρή.

Σε άλλες αφίσες απεικονίζεται το Καπιτώλιο τυλιγμένο στις φλόγες, καθώς και ένας εξτρεμιστής με όπλο στην Καλιφόρνια.

ISIS - Τραμπ - Νετανιάχου - απειλές

Μαζί με τις αφίσες δημοσίευσαν και μία φωτογραφία από το τρομοκρατικό χτύπημα που έκαναν τον περασμένο Οκτώβριο στο Μανχάταν, όταν ο οδηγός ενός μικρού φορτηγού παρέσυρε πεζούς και ποδηλάτες, με αποτέλεσμα το θάνατο οκτώ ανθρώπων και τον τραυματισμό ακόμα έντεκα.

ISIS - Τραμπ - Νετανιάχου - απειλές

Οι απειλές ήρθαν μία μέρα μετά την αποτυχημένη προσπάθεια 27χρονου από το Μπαγκλαντές να ανατινάξει σταθμό του μετρό στο Μανχάταν, αλλά κυρίως λίγες μέρες μετά την απόφαση του Τραμπ να αναγνωρίσει την Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσα το Ισραήλ, η οποία προκάλεσε κύμα συγκρούσεων στην περιοχή.

ISIS - Τραμπ - Νετανιάχου - απειλές

ISIS - Τραμπ - Νετανιάχου - απειλές

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: