ΠΡΟΚΑΛΕΙ ξανά ο Αχμέτ Νταβούτογλου- Κουνάει το δάχτυλο στη Δύση για την διαδήλωση στο Παρίσι!

Κοινοποίηση:
h2312156.limghandler

Πήγε δηλαδή στο Παρίσι να δώσει «μαθήματα» δημοκρατίας; Για μια ακόμη φορά οι Τούρκοι προκαλούν τη Δύση με τον πιο θρασύ τρόπο. Ο πρωθυπουργός της Τουρκίας Αχμέτ Νταβούτογλου, που ονειρεύεται την ανασύσταση του χαλιφάτου και της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, με περίσσια υποκρισία χαρακτήρισε την πορεία στο Παρίσι κατά της τρομοκρατίας ισχυρό μήνυμα προς τον κόσμο για να προσθέσει -σε ένα Παρίσι που θρηνεί τους νεκρούς του- ότι θα ήθελε να δει ανάλογες αντιδράσεις και σε περιπτώσεις επιθέσεων «κατά τζαμιών» ή σε περιπτώσεις φαινομένων ισλαμοφοβίας.

Ο Αχμέτ Νταβούτογλου επίσης δεν παρέλειψε να επαινέσει τον πρόεδρο της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ για τις χθεσινές του δηλώσεις σύμφωνα με τις οποίες είπε ο Γάλλος πρόεδρος ότι «αυτοί οι φανατικοί δεν έχουν καμία σχέση με τη μουσουλμανική θρησκεία».

Ξεκάθαρα, ο Νταβούτογλου και η Τουρκία γενικότερα θέλουν να παίξουν, το ρόλο του Χαλιφάτου, ότι δηλαδή αυτοί υπερασπίζονται το Ισλάμ, αυτοί είναι οι προστάτες όλων των μουσουλμάνων!

Επίσης, μέσα στο Παρίσι που θρηνεί, ο Νταβούτογλου διευκρίνισε ότι οι τρομοκράτες δεν μεγάλωσαν σε μουσουλμανικές χώρες, αλλά «στο Παρίσι» και ότι αυτό το περιβάλλον πρέπει να εξετασθεί.

Δεν φτάνει που πήγε στο Παρίσι, τους την «είπε» κιόλας ο Νταβούτογλου! Αυτός που ως κυβέρνηση δημιούργησε το Ισλαμικό Κράτος, έρχεται στην καρδιά της Ευρώπης -στο Παρίσι- και τη «λέει» στους Ευρωπαίους.

Η παρουσία του Τούρκου πρωθυπουργού στην πορεία προκάλεσε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς πολλοί κατήγγειλαν τις παραβιάσεις της ελευθεροτυπίας στην Τουρκία.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: