Ποιο είναι το περίεργο φετίχ του Ντάνου – Τι προσέχει στις γυναίκες; (βίντεο)

Κοινοποίηση:
ntanos

Στην εκπομπή Survivor Πανόραμα της Ελεονώρας Μελέτη ήταν καλεσμένος ο Ντάνος ο οποίος άρχισε τις αποκαλύψεις. Μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε οτι έχει φετίχ με τα δάχτυλα των ποδιών…

Με τον εκλεκτό του λαού Ντάνο ενθρονισμένο, θριαμβευτή επί κάθε είδους αντιπάλου και τροπαιούχο, με την καθαυτό δράση οριστικά τετελεσμένη, το «Survivor 2017» περνά στην ιστορία. Και σαν «ιστορία» ορίζεται η φάση όπου οι πρωταγωνιστές του ριάλιτι επιβίωσης μιλούν για τα περασμένα και αγωνίζονται να παραμείνουν στην επικαιρότητα – ακόμη και εκείνοι που δεν έχουν συνειδητοποιήσει ακόμη ότι κάνουν κάτι τέτοιο.

Πρώτος από όλους ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο οποίος τελεί προφανώς σε κατάσταση πολιτισμικής καταπληξίας, ερχόμενος από την ζωή του ερημίτη (και καυσοκαλυβίτη) εις τον Άγιο Δομίνικο κατευθείαν στον μαζικό παροξυσμό του πλήθους που τον αποθεώνει στην Αθήνα, τη Σκιάθο και ολόκληρη την ελληνική επικράτεια. Είναι πέρα από τις δυνατότητες του εγκεφάλου και ίσως γενικώς του ανθρώπινου ψυχισμού το να επεξεργαστεί ένα τόσο μεγάλο σοκ, «από την αφάνεια στην καταξίωση» όπως ίσως θα παραλλασσόταν ο τίτλος ενός φανταστικού αυτοβιογραφικού βιβλίου που θα μπορούσε να γράψει ο Ντάνος à la mode de Νίκος Αλέφαντος.

Κατ’ αρχάς μάθαμε τα βασικά: Ο Ντάνος ως προς το ύψος είναι 1,84 μ. (μάλλον τον κόνταινε ο φακός ή το μαγιό), είναι σόλο ως προς την ερωτική του ζωή τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, εξού και ήταν κατάλληλα προπονημένος για την πεντάμηνη στέρηση και κατάπνιξη των γενετήσιων ορμών στο Survivor (μας βλέπουν και μικρά παιδιά, ποιος ακούει το ΕΣΡ κ.λπ). Το κυριότερο, όμως, είναι ότι με τις πρώτες του συνεντεύξεις ο Γιώργος Αγγελόπουλος μας ενημέρωσε για την ιδιαίτερη προτίμηση στα γυναικεία άκρα: Η ιδανική γυναίκα κατά τον μεγάλο νικητή, εκτός των άλλων προσόντων της, θα πρέπει να έχει και ωραία δάχτυλα στα πόδια. Αυτομάτως φαντάζεται κανείς αμέσως τις αργασμένες από χρόνια καταπόνησης στο ποδόσφαιρο και τις λοιπές αθλητικές του δραστηριότητες, οπωσδήποτε και την ξυπολισιά στο Survivor, τραχειές σαν γυαλόχαρτο πατούσες του Ντάνου, να συμπλέκονται περιπαθώς με τις λεπτεπίλεπτες της συντρόφου του. Το μόνο σχόλιο επ’ αυτής της, εντελώς ιδιωτικής στιγμής, είναι ότι ο ποδο-φετιχισμός είναι ο πλέον διαδεδομένος μεταξύ των ιδιαίτερων αισθησιακών προτιμήσεων.

Στην εκπομπή Survivor Πανόραμα της Ελεονώρας Μελέτη ήταν καλεσμένος ο Ντάνος ο οποίος άρχισε τις αποκαλύψεις. Μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε οτι έχει φετίχ με τα δάχτυλα των ποδιών… Με τον εκλεκτό του λαού Ντάνο ενθρονισμένο, θριαμβευτή επί κάθε είδους αντιπάλου και τροπαιούχο, με την καθαυτό δράση οριστικά τετελεσμένη, το «Survivor 2017» περνά στην ιστορία. Και σαν «ιστορία» ορίζεται η φάση όπου οι πρωταγωνιστές του ριάλιτι επιβίωσης μιλούν για τα περασμένα και αγωνίζονται να παραμείνουν στην επικαιρότητα – ακόμη και εκείνοι που δεν έχουν συνειδητοποιήσει ακόμη ότι κάνουν κάτι τέτοιο.  Πρώτος από όλους ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο οποίος τελεί προφανώς σε κατάσταση πολιτισμικής καταπληξίας, ερχόμενος από την ζωή του ερημίτη (και καυσοκαλυβίτη) εις τον Άγιο Δομίνικο κατευθείαν στον μαζικό παροξυσμό του πλήθους που τον αποθεώνει στην Αθήνα, τη Σκιάθο και ολόκληρη την ελληνική επικράτεια. Είναι πέρα από τις δυνατότητες του εγκεφάλου και ίσως γενικώς του ανθρώπινου ψυχισμού το να επεξεργαστεί ένα τόσο μεγάλο σοκ, «από την αφάνεια στην καταξίωση» όπως ίσως θα παραλλασσόταν ο τίτλος ενός φανταστικού αυτοβιογραφικού βιβλίου που θα μπορούσε να γράψει ο Ντάνος à la mode de Νίκος Αλέφαντος. Κατ’ αρχάς μάθαμε τα βασικά: Ο Ντάνος ως προς το ύψος είναι 1,84 μ. (μάλλον τον κόνταινε ο φακός ή το μαγιό), είναι σόλο ως προς την ερωτική του ζωή τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, εξού και ήταν κατάλληλα προπονημένος για την πεντάμηνη στέρηση και κατάπνιξη των γενετήσιων ορμών στο Survivor (μας βλέπουν και μικρά παιδιά, ποιος ακούει το ΕΣΡ κ.λπ). Το κυριότερο, όμως, είναι ότι με τις πρώτες του συνεντεύξεις ο Γιώργος Αγγελόπουλος μας ενημέρωσε για την ιδιαίτερη προτίμηση στα γυναικεία άκρα: Η ιδανική γυναίκα κατά τον μεγάλο νικητή, εκτός των άλλων προσόντων της, θα πρέπει να έχει και ωραία δάχτυλα στα πόδια. Αυτομάτως φαντάζεται κανείς αμέσως τις αργασμένες από χρόνια καταπόνησης στο ποδόσφαιρο και τις λοιπές αθλητικές του δραστηριότητες, οπωσδήποτε και την ξυπολισιά στο Survivor, τραχειές σαν γυαλόχαρτο πατούσες του Ντάνου, να συμπλέκονται περιπαθώς με τις λεπτεπίλεπτες της συντρόφου του. Το μόνο σχόλιο επ’ αυτής της, εντελώς ιδιωτικής στιγμής, είναι ότι ο ποδο-φετιχισμός είναι ο πλέον διαδεδομένος μεταξύ των ιδιαίτερων αισθησιακών προτιμήσεων.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: