ΠΟΙΟΣ έχει ΣΥΜΦΕΡΟΝ να ΑΠΕΙΛΗΣΕΙ τον ΟΥΑΡΝΤΑ!

Κοινοποίηση:
ouarnta

Το μόνο σίγουρο είναι ότι πράγματι δύο κουκουλοφόροι με μαχαίρι και πιστόλι την έπεσαν στον Αιγύπτιο ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ, ο οποίος φοράει δανεικός τη φανέλα του Ατρόμητου Αμρ Ουάρντα. Ο παίκτης είπε στον πατέρα του ότι η επίθεση σε βάρος του έγινε από οπαδούς του Ολυμπιακού.

Μαλακίες. Το ότι ο κουκουλοφόρος «δήλωσε» γάβρος δεν σημαίνει τίποτα. Ούτε καν αν η βρωμοδουλειά έχει σχέση με μπάλα. Η αστυνομία δεν μπορεί να λάβει υπ’ όψιν σοβαρά παρόμοια «δήλωση». Αν, δηλαδή, ο πληρωμένος ή όχι μπράβος ανάφερε το όνομα άλλης ομάδας, εκείνη θα ενοχοποιούνταν. Δεν είναι σοβαρά πράγματα.

Σ’ αυτές τις περιπτώσεις η εξιχνίαση αρχίζει από το άλφα. Ποιος έχει συμφέρον να τρομοκρατήσει τον Ουάρντα. Αν μιλάμε ποδοσφαιρικά κι όχι γκομενικά ή κάτι άλλο που να σχετίζεται με την αξιόποινη ενέργεια κατά του ποδοσφαιριστή.

Ποια, λοιπόν, ομάδα ήθελε να τιμωρήσει (;) τον Ουάρντα. Να τον προειδοποιήσει (;). Να αποπροσανατολίσει τις εντυπώσεις ρίχνοντας την ευθύνη σε βάρος άλλης ομάδας (;). Όλα παίζουν και η αλήθεια πιθανόν να βρίσκεται εκεί που δεν πάει η σκέψη κανενός, εκτός ίσως του ιδίου του θύματος.

apodytiriakias

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: