Ποιος ειναι ο συνδικαλιστής από τον Πύργο, Νίκος Φωτόπουλος, που κατηγορεί τη Βούλτεψη ότι δεν πλήρωνε χαράτσι- Την “πάπια” κάνει η υποτακτική του Σαμαρά που ικέτευε “για να γνωρίσει τον Αντώνη της”

Κοινοποίηση:
fotopoulos-voultepsi

Από το βράδυ της Τρίτης η κυβερνητική εκπρόσωπος, δημοσιογράφος και μέλος της ΕΣΗΕΑ, Σοφία Βούλετεψη, είναι εκτεθειμένη και ηθικά ακάλυπτη αλλά και πολιτικά ελεγκτέα.  Ο συνδικαλιστής της ΔΕΗ, Νίκος Φωτόπουλος, την κόλλησε στα κάγκελα, κατηγορώντας την δημόσια-και μέσω του ΜΑΚΕΛΕΙΟ με μια σειρά επίσημων δημοσίων εγγράφων-και του ποθεν έσχες της-ότι παρά το γεγονός ότι δήλωνε συγκεκριμένα τετραγωνικά σε βίλα στη Γλυφάδα…ξέχασε να πληρώσει όλο το ποσό και έκλεψε από το χαράτσι της ΔΕΗ, τον φορομπηχτικό κεφαλικό φόρο που ενεπνεύσθη ο “βουλιμικός” αντιπρόεδρος Βενιζέλος.  Τι θα πράξει τώρα ο “άγγελος” της κάθαρσης, “κολαούζος” της Siemens, Αντωνάκης Σαμαράς; ΘΑ την κρατήσει να φυλάει τα μπόσικια και τα έρημα την ώρα που ο λαός έχει υποστεί ακόμα και διακοπή ρεύματος για ένα μέτρο -χάλι που του ήπιε το αίμα; Ως γνωστόν η Βούλτεψη έγινε κυβερνητική εκπρόσωπος μετά από παρακάλια σε άνθρωπο που γνωρίζουμε και ο οποίος αφού τον ικέτεψε και του είπε σε καφέ στο Κολωνάκι “σε ικετεύω, γνώρισε μου τον Αντώνη κι ας πεθάνω”, αυτός της γνώρισε τον Αντώνη ΤΗΣ κι από τότε μπήκε στο καρνέ του και υπουργοποιήθηκε. Και από εκείνη την ώρα άρχισε τις γκάφες.

Το θέμα εδώ:  ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΣΟΦΙΑ ΒΟΥΛΤΕΨΗ ΟΤΙ ΕΚΛΕΨΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΤΗΣ ΔΕΗ! ΚΕΡΑΥΝΟΙ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗ ΝΙΚΟΥ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΒΙΛΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΤΕΨΗ ΣΤΗΝ ΓΛΥΦΑΔΑ!- ΤΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΜΕ EΓΓΡΑΦΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ

eggrafo2-voultepsi

voultepsi3

 

Ποιος είναι ο Φωτόπουλος

Νίκος Φωτόπουλος, Εκπρόσωπος Εργαζομένων

Ο κύριος Νίκος Φωτόπουλος γεννήθηκε στα Άγνατα Ηλείας το 1962.

Είναι απόφοιτος Τεχνικός (Ηλεκτροτεχνίτης) των σχολών της ΔΕΗ.

Από την ηλικία των 16 ετών ασχολήθηκε με τα κοινά και την πολιτική.

Επί 10 έτη διετέλεσε γραμματέας της Τομεακής Επιτροπής Ενέργειας του ΠΑΣΟΚ.

Το 1998 εκλέχθηκε στο Δ.Σ. της Ένωσης Τεχνικών ΔΕΗ όπου ανέλαβε Υπεύθυνος Τύπου.

Από το 2007 μέχρι και τον Ιούλιο του 2013, ήταν πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ και μέλος της Εκτελεστικής της Επιτροπής της EMCF.

Από το 2010 είναι μέλος της Διοίκησης της ΓΣΕΕ και από τον Απρίλη του 2013 μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: