ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΚΟΣΜΟΣ22|10|2017 18:44/Laskarina/4286 views Πιάστηκε στα ΠΡΑΣΑ: γυναίκα βάζει άρωμα στο… βρακί της σε κατάστημα καλλυντικών! (ΒΙΝΤΕΟ)Κοινοποίηση:FacebookTwitter Google +EmailSend to Email Address:Your NameYour Email AddressEmail check failed, please try againCancel ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: FacebookTwitter Google +EmailSend to Email Address:Your NameYour Email AddressEmail check failed, please try againCancel tweet Σχετικά ΆρθραΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ05|03|2026 15:53 /0 ΣΧΟΛΙΑ Λάρισα: Εξαρθρώθηκε συμμορία που «χτυπούσε» στην Αγιά – Τέσσερις συλλήψεις μετά από...ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ05|03|2026 15:49 /0 ΣΧΟΛΙΑ ΣΚΗΝΕΣ ΤΡΟΜΟΥ! Αεροσκάφος συνετρίβη σε σπίτια στο Φοίνιξ – Τρεις τραυματίες από...ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ05|03|2026 15:49 /0 ΣΧΟΛΙΑ ΣΚΗΝΕΣ ΤΡΟΜΟΥ! Αεροσκάφος συνετρίβη σε σπίτια στο Φοίνιξ – Τρεις τραυματίες από... 5 Σχόλια Να πλένεστε ρε βρωμιάρες. Πόσες φορές να το πούμε; Μύρισε η ξυνίλλα μέχρι εδώ. ΟΞΩ ΓΙΔΟΚΕΦΑΛΗ ΞΥΔΑΤΗ ΒΡΩΜΟΧΑΜΟΥΡΑ ΚΑΤΑΝΤΙΑ Ρε για να το κλέψει, το τρύπωσε εκεί……. Όχι βέβαια πως εκτός που θα την έβρισκε μαζί του θα της το αρωμάτιζε κιόλα. ΤΑ ΑΡΩΜΑΤΑ ΤΑ ΒΓΑΛΑΝ ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΣΑΚΩΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ!!! ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΕΙΧΕ ΝΑ ΤΟ ΠΛΥΝΕΙ ΤΟ ΒΡΩΜΟΜΟΥΝΟ ΤΗΣ!!! Από πότε είχε να πλυθεί και το αρωματίζει! χαχαχαχαχαχαχα ωρεεεε που πάμεεεεε ωρεεεεε!!!! Comments are closed.
Ρε για να το κλέψει, το τρύπωσε εκεί……. Όχι βέβαια πως εκτός που θα την έβρισκε μαζί του θα της το αρωμάτιζε κιόλα.
ΤΑ ΑΡΩΜΑΤΑ ΤΑ ΒΓΑΛΑΝ ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΣΑΚΩΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ!!! ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΕΙΧΕ ΝΑ ΤΟ ΠΛΥΝΕΙ ΤΟ ΒΡΩΜΟΜΟΥΝΟ ΤΗΣ!!!
Να πλένεστε ρε βρωμιάρες. Πόσες φορές να το πούμε; Μύρισε η ξυνίλλα μέχρι εδώ.
ΟΞΩ ΓΙΔΟΚΕΦΑΛΗ ΞΥΔΑΤΗ
ΒΡΩΜΟΧΑΜΟΥΡΑ ΚΑΤΑΝΤΙΑ
Ρε για να το κλέψει, το τρύπωσε εκεί……. Όχι βέβαια πως εκτός που θα την έβρισκε μαζί του θα της το αρωμάτιζε κιόλα.
ΤΑ ΑΡΩΜΑΤΑ ΤΑ ΒΓΑΛΑΝ ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΣΑΚΩΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ!!! ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΕΙΧΕ ΝΑ ΤΟ ΠΛΥΝΕΙ ΤΟ ΒΡΩΜΟΜΟΥΝΟ ΤΗΣ!!!
Από πότε είχε να πλυθεί και το αρωματίζει! χαχαχαχαχαχαχα ωρεεεε που πάμεεεεε ωρεεεεε!!!!