ΠΕΣ ΤΑ ΜΕΓΑΛΕ: Αναγνώστης του ΜΑΚΕΛΕΙΟ τα λέει έξω από τα δόντια – Ο αντιρατσιστικός νόμος δολοφόνησε τον 11χρονο – Να εφαρμοστεί ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ το Σύνταγμα

Κοινοποίηση:
MENI

Βράζει η χώρα μετά το πρωτοφανές περιστατικό στο Μενίδι που ένα αγγελούδι 11 μόλις χρονών έφυγε από τη ζωή ανοίγοντας ξανά τη συζήτηση που όλοι σιγοψυθιρίζουμε αλλά ποτέ δεν λέγαμε ανοικτά. Το άβατο των τσιγγάνων που στην συντριπτική τους πλειοψηφία είναι παραβατικά άτομα και η προστασία που απολαμβάνουν από τη νεοφιλελέδικη ιδεολογία με την οποία έχει μπολιαστεί ο τόπος.

Διαβάστε το μήνυμα που μας έστειλε ο αναγνώστης μας που σε λίγες αράδες αποτυπώνει το μεγάλο κοινωνικό πρόβλημα που ταλανίζει τη χώρα αλλά κανείς δεν αποφάσιζε να λύσει. Ας ευχηθούμε ότι το μικρό αγγελούδι που έφυγε από τη ζωή θα εμπνεύσει μερικούς πατριώτες που θα πατήσουν το κακό στη ρίζα του:

Καλημέρα φίλε Στέφανε,
Όλος ο πολιτικός κόσμος θάπρεπε σύσσωμος να εκφράσει τα θερμά του συλληπητήρια στην οικογένεια του δολοφονημένου ανήλικου μαθητού από τον εγκληματικό υπόκοσμο, ο οποίος μεθίσταται συνεχώς στις μέρες μας, ελέω ανύπαρκτου κράτους και πολιτείας!

Που είναι οι τεράστιες διαδηλώσεις ενάντια στην εγκληματικότητα η οποία έχει συγκεκριμένη μορφή και προστασία από τον “αντιρατσιστικό νόμο” και όχι μόνο; Δεν θέλω να γνωρίζω τι θα συνέβαινε εάν στην θέση αυτού του αδικοχαμένου μαθητού ήταν κανένας αλλοδαπός και ο θύτης κανένας δήθεν κακός, όπως τον αποκαλεί σήμερα η πολιτική ορθότης!! Θα γινόταν της καλιακούδας!!

Δεν υπάρχει πλέον ούτε χώρος ούτε χρόνος για να αναληθεί η ανήκεστος και χρονία βλάβη που προκαλεί στον εγκέφαλο η αριστεροσύνη και η νεοφιλελέδικη ιδεολογία όταν αυτός μολυνθεί, όπως έχει γίνει με όλη την πολιτική νομενκλατούρα του τόπου! Εξαιτίας όλων αυτών η πατρίδα και ο λαός της δολοφονείται καθημερινά σήμερα, άρα το ζητούμενο είναι η άμεση εφαρμογή των άρθρων του Συντάγματος της Ελληνικής Δημοκρατίας από επιφανείς υγιείς πολίτες, την εκκλησία και τον στρατό, πριν μας πάρει πραγματικά ο διάολος.

Ευάγγελος

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: